Terug naar overzicht

Troostmuzikant.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Dat ene liedje op de radio dat je weer terugbrengt naar die vakantie met je ouders in Frankrijk. Of die popsong die je herinnert aan je eerste liefde. Dat versje dat je altijd in de keuken van oma zong.

Muziek geeft ons blijvende herinneringen

Erwin, oprichter van Troostmuzikant.nl: 'Ik herinner me nog heel goed de zondagmiddagen als kind, waarbij ik mezelf verstopte in de muffe gordijnen van de woonkamer. Op de achtergrond klonken de klanken van een country verzamel-cd. Het gevoel van geborgenheid en veiligheid dat ik hier aan over heb gehouden, zijn voor mij het bewijs dat muziek onlosmakelijk verbonden is aan mooie herinneringen in het brein.' Vanuit dit motief verzorgen we livemuziek op maat tijdens uitvaarten om troost te bieden als woorden tekort schieten. 

Troostmuzikant.nl is een muzikantencollectief dat bestaat uit zo’n 35 professionele muzikanten. Elke muzikant van Troostmuzikant heeft zijn of haar eigen verhaal en herinnering. Wat ons bindt, is de liefde voor muziek. Dat willen wij graag met u delen in tijden van verdriet. We doen dit op een persoonlijke, ontzorgende en professionele wijze.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Engweg 1, 3953 BD, Maarsbergen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Troostmuzikant.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Engweg 1, 3953 BD, Maarsbergen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje