Terug naar overzicht

Uitvaart Muzikaal

Klanten
beoordeling
0,0

Live muziek 

Steeds vaker maken nabestaanden de keuze om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid van hun overleden dierbare. In dit opzicht geeft een muzikale omlijsting door live gespeelde pianomuziek een waardevolle meerwaarde. Live muziek helpt om de afscheidsplechtigheid een intense beleving en een diepere persoonlijke betekenis te geven. Het ondersteunt de emoties en geeft de uitvaart zo een bijzonder accent. Live gespeelde muziek en gesproken teksten smelten samen tot een waardevol laatste eerbetoon aan de overledene. De gesproken tekst krijgt een meditatieve meerwaarde.

Uitvaart Muzikaal is gespecialiseerd in het verzorgen van een muzikale omlijsting op piano tijdens uitvaartplechtigheden. Het programma, dat bestaat uit licht klassieke pianowerken, filmmuziek en popsongs, geeft de uitvaart een speciale en intieme sfeer.

Pianobegeleiding

Indien u tijdens de uitvaartplechtigheid zelf wilt zingen of spelen, zorgt Uitvaart Muzikaal voor een passende pianobegeleiding. Dit varieert van klassieke liedbegeleiding en instrumentale solowerken tot het begeleiden van popsongs en psalmen.

Demo’s

Om een indruk te krijgen hoe een omlijsting tijdens een uitvaart kan klinken ga dan naar de website en klik op “demo’s”. Daar zijn stukken te beluisteren die representatief zijn voor het repertoire.

Een muzikale omlijsting 

Uitvaart Muzikaal bestaat doorgaans uit tien tot vijftien minuten muziek bij binnenkomst, drie tot vier muziekmomenten ter afwisseling van gesproken teksten en tien tot vijftien minuten muziek tot het einde van de plechtigheid.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zwartemeerweg 32b, 8317 PB, Kraggenburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaart Muzikaal voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zwartemeerweg 32b, 8317 PB, Kraggenburg
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje