0
Terug naar overzicht

Cekabe Keramiek

Klanten
beoordeling
0,0

Cekabe Keramiek

“Bijdragen aan het creëren van een bijzondere en persoonlijke plek voor nabestaanden om te kunnen gedenken, dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Wij maken op maat gemaakte en hoogwaardige producten die met liefde en aandacht worden vervaardigd, voor die ene unieke mens.”

Ambachtelijk

Cekabe Keramiek maakt sinds 1986 op ambachtelijke wijze keramische sierurnen en gedenktekens. Alle producten worden met de hand vervaardigd in onze pottenbakkerij. Hierdoor is ieder product uniek. Onze pottenbakkerij in de randstad is één van de weinige ambachtelijke pottenbakkerijen in Nederland, waar zowel op de draaischijf als met de hand geboetseerde modellen worden gemaakt.

Zelf samenstellen

Bij Cekabe Keramiek heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke sierurn samen te stellen, handgemaakt van keramiek en geschikt voor buiten. Bijvoorbeeld de naam- en geboorte/overlijdensdata op de urn in zeefdruk. Een afbeelding die ook op de rouwkaart gebruikt is, of een andere persoonlijke illustratie of zelfs portretfoto.

U kiest eerst een basismodel uit onze collectie. Vervolgens kiest u een glazuurkleur of kleurcombinatie uit ons aanbod standaard kleuren. Maak de urn extra persoonlijk door deze te bewerken met één van onze vele decoraties.

Op maat gemaakte urn

Naast onze collectie sierurnen, kunt u tevens bij ons terecht om een gedenkteken op maat te laten ontwerpen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om specifieke wensen om te zetten in een beeld dat bij de persoonlijkheid of het leven van de overledene past. Op onze website vindt u vele voorbeelden van door ons ontworpen urnen.

Urnamenten

Uniek in ons assortiment zijn onze handgemaakte urnamenten. Dit zijn urnen in de vorm van een bloem, dier of andere natuurlijke vorm en zeer geschikt om bijvoorbeeld in de (urnen)tuin te plaatsen op een keramische urnenzuil.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Utrechtweg 67, 2921 LN, Krimpen aan den IJssel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Cekabe Keramiek voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Utrechtweg 67, 2921 LN, Krimpen aan den IJssel
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje