Terug naar overzicht

Lalief

Klanten
beoordeling
0,0

Een klein lichtpuntje

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om een eigentijdse urn te vinden. Nadat mijn moeder overleed ging ik opzoek naar een vrolijke, kleurrijke en moderne urn. Dit bleek nog een hele zoektocht. Dit bracht mij op het idee om zelf urnen en herinneringsproducten te gaan maken van keramiek. In maart 2019 is mijn droom werkelijkheid geworden en werd Lalief een feit. Met mijn urnen en herinneringsproducten, voor zowel mens als dier, hoop ik voor een klein lichtpuntje te kunnen zorgen.

Eigentijdse urnen en herinneringsproducten

Onder de naam Lalief maak ik eigentijdse urnen en herinneringsproducten voor mens en dier. De urn biedt plaats voor een klein gedeelte van de as, een haarlok of bijvoorbeeld een briefje. Door het kleurgebruik, materiaalkeuze en de vorm zie je geen urn of herinneringsproduct staan, maar een waar kunstobject, passend bij het interieur.

Een specifieke wens vraag of opmerking over een urn of herinneringsproduct van Lalief? Ik kom graag met je in contact om alle vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken. Stuur gerust een e-mail of bezoek de website.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scherpenberg 30A, 7381 AH, Klarenbeek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Lalief voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scherpenberg 30A, 7381 AH, Klarenbeek
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje