Terug naar overzicht

LG Roos Art Products

Klanten
beoordeling
0,0

Herinneringssteen als mini urn

Het concept van herinneringsstenen is ontstaan na het overlijden van mijn nichtje, Lorienne, in mei 2019. Met LG Roos Art Products was ik al bezig met het maken van allerlei mooie kunstproducten voorzien van mooie beschilderde patronen en creaties. Ik kwam op het idee om een tastbaar aandenken te creëren voor nabestaanden en ik wilde iets dat anders is dan wat al bestond en uniek is. Ik maakte al mooie beschilderde stenen en besefte mij opeens dat het heel goed mogelijk is om deze als een soort van mini urn te gebruiken. Zo iets dergelijks had ik zelf heel graag gewild toen mijn vader in 1998 overleed, maar dat heb ik indertijd niet kunnen vinden. Door deze herinneringsstenen te maken hoop ik op deze manier mensen te helpen in het rouwproces. Herinneringsstenen maak ik in uiteenlopende soorten. Van klein en groot, hartvormig, rond en met verschillende bewerkingen. Voorbeelden zijn te zien op de website, waar ook een folder te downloaden is evenals een filmpje over de werkwijze.

Mijn werkwijze is zeer zorgvuldig, met alle respect voor de dierbaren. Nadat er een steen gekozen is, wordt er (eventueel) een kleine hoeveelheid as of bijvoorbeeld een haarlok aangetekend naar mij opgestuurd. In de onderkant van de steen heb ik een gat gemaakt dat gevuld wordt met een combinatie van epoxy resin en hetgeen mij opgestuurd is. Indien gewenst, wordt het gat op een mooie manier afgesloten en afgewerkt, zoals in het filmpje te zien is. Ik gebruik uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit, zoals porselein gips.

Alle stenen worden handbeschilderd en netjes afgewerkt met een beschermlaag, zodat u nog jaren kunt genieten van de vele kleuren en patronen die met liefde en creativiteit zijn aangebracht.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Tommy Dorseypad 7, 3069 XX, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met LG Roos Art Products voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Tommy Dorseypad 7, 3069 XX, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje