Terug naar overzicht

Prossimo Urnen by FamilyCards

Klanten
beoordeling
0,0

Prossimo urnen en andere gedenkobjecten
Prossimo is een merk van FamilyCards. Sinds 1939 is FamilyCards specialist in kwalitatief hoogwaardig familiedrukwerk. Decennia lang is FamilyCards een gerenommeerde partner van diverse producten voor uitvaartbedrijven en nabestaanden. Wij zijn met ons bedrijf en showroom gevestigd in Zwijndrecht.

Naast onze rouwkaarten en andere uitvaartproducten hebben wij met de Prossimo-collectie een uitbreiding gevonden in een luxe urnenlijn met bijpassende herinneringsproducten van Italiaans design. Deze collectie past volledig binnen ons streven om zorg en aandacht te besteden aan een bijzondere, tastbare herinnering van een dierbare. Wij hebben een unieke samenwerking met het Italiaanse ambachtelijke bedrijf waarmee we deze unieke, stijlvolle gedenkobjecten ontwikkelen. 

De urnen van Prossimo zijn bijzondere herinneringsproducten om de as van uw overleden dierbare te bewaren. Het strakke Italiaanse design, de natuurlijke materialen en de hoogwaardige afwerking geven de acht verschillende lijnen van de Prossimo urnen een eigen persoonlijkheid. 

Handgemaakte urnen
In drie Italiaanse ambachtelijke werkplaatsen in de provincie Napels worden de luxe urnen ontworpen en gemaakt. Het handmatige productieproces van het lijmen, schuren en lakken van het ruwe hout resulteert in een stijlvol gedenkproduct met unieke houttekening.

Exclusieve FSC gecertificeerde houtsoorten zijn de basismaterialen voor de urnen.

Acht thema’s
Er zijn acht verschillende thema’s in de Prossimo-collectie. Ieder thema heeft zijn eigen persoonlijkheid.

De luxe urnen zijn er in twee verschillende vormen: de cube en prisma. Deze urnen zijn ook verkrijgbaar als mini-uitvoering om een kleinere hoeveelheid as te bewaren. Bijpassende fotolijstjes en sieradenkistjes completeren de collectie.

Online bekijken en/of bestellen? Ga naar www.prossimo.nl of bezoek ons in Zwijndrecht

U bent van harte welkom in onze showroom in Zwijndrecht waar u alle urnen en andere herinneringsproducten kunt bekijken. Maak hiervoor gerust een afspraak 078 6201016.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

H.A. Lorentzstraat 10, 3331 EE, Zwijndrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Prossimo Urnen by FamilyCards voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

H.A. Lorentzstraat 10, 3331 EE, Zwijndrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje