0
Terug naar overzicht

Silent-Stones Urnen

Klanten
beoordeling
10,0

'Wij creëren met passie & liefde voor ons werk jouw waardevolle herinneringen’

Silent-Stones staat voor werken met passie en zorg. Als klein bedrijf vinden wij dit het belangrijkste in het werk dat wij doen. Het is emotioneel beladen werk, dat beseffen wij ons elke dag weer. De kracht krijgen we van de families die ons dankbaar zijn voor de mooie, warme en unieke blijvende herinneringen die we maken.

Bijzondere urnen

In onze mooie, fysieke winkel in Rotterdam bieden we je een zeer ruime keuze uit honderden urnen. Enkele van deze urnen zijn ook via onze webshop te bestellen. We werken met diverse keramisten die voor Silent-Stones unieke urnen maken, UNICA’s genoemd. Daarnaast heeft Silent-Stones een eigen lijn natuurlijke urnen: de Waterpoel-urn, de Lantaren-urn en de Steenman-urn, welke speciaal voor Silent-Stones vervaardigd worden op Bali.

Ziet u op onze website een unieke gedenksteen of bijzondere urn voor uw dierbare. Neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de keuze naar een mooi gedenkproduct voor uw geliefde.

Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 34ABC, 3034 XL, Rotterdam

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Op 5 februari j.l is mijn vader overleden. Via mijn vriend Christiaan van der Gaag (Directeur van Matrice uitvaartbegeleiding B.V) kwam ik in contact met Ludy van Silent Stones. Mijn zoon wilde wat as van mijn vader in een urn in de vorm van een vuurtoren. Helaas hebben ze dit niet. Maar Ludy had een mooi idee. Een foto van de vuurtoren van Burgh Haamstede op een soort fotolijst waar wat as in kon. Resultaat was geweldig. Mijn dochter en ik hadden een reliek in een vorm van een hart en een bol met waxinelicht. In deze relieken is er as van mijn vader en ook van mijn moeder mee geblazen. Ludy heeft ons op een zeer prettige manier geholpen. Warm welkom in de winkel en nam ook alle tijd voor ons."
Bas Brouw
"Na het overlijden van mij moeder was ik op zoek naar een urn waar ik een bepaald gevoel van kreeg. Als snel kwam ik op de Willow tree beeldjes. Bij Silent Stones konden ze een compositie op een steen naar keuze maken, dit vond ik verder nergens. Daarom besloot ik vanuit het Zuiden naar Rotterdam te reizen. Ik ben ontzettend fijn geholpen, er werd de tijd genomen, het assortiment is groot, er werd goed geluisterd naar de wensen en daarop ingespeeld. Binnen een uur was de keuze gemaakt en de volgende dag kon ik het al op komen halen. Resultaat: een prachtige urn waar ik precies dat gevoel van krijg als waar ik op hoopte. Ik zou iedereen aanraden naar Silent Stones te gaan, ook als je nog niet goed weet waar je naar opzoek bent. Een urn, grafsteen, enz. De keuze is reuze."
Chantal van der Heijde
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Silent-Stones Urnen voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

E Faasse
"Ludy - Heel veel lieve knuffels van Elly en erg bedankt voor alles en de goede service na het overlijden van mijn man en de snelle plaatsing zodat ik onze huwelijksdag samen met het monument kon beleven."
Cora Casey
"Heel goed geholpen door desiree en andere ik heb een mooie ring laten maken met haar en as van mijn hondjes super mooi💕🐾"
Jacqueline Post
"Desiree heeft ons heel fijn geholpen, En een hele mooie ring gemaakt . Heel erg blij mee. Mocht je op zoek zijn naar een mooi sieraad dan beveel ik silent stones zeker aan .."
Familie Klein
"Wij zijn vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing zeer tevreden over Silent-Stones. Er is goed meegedacht, naar onze wensen geluisterd en alles is ook netjes binnen budget gebleven. Er zijn een paar mooie ontwerpen gemaakt waar we uit konden kiezen. Ook zijn wij iedere keer op de hoogte gehouden als er iets belangrijks was, zoals het moment dat de steen onbeschadigd bij de steenhouwerij was aangekomen vanuit het buitenland, de plaatsingsdatum op de begraafplaats, etc. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden! Bedankt voor alles en vriendelijke groeten, Familie Klein"
Inez Lutter
"De dames van Silent Stones zijn enorm behulpzaam, geduldig en meedenkend. Je komt er met al je verdriet en zij gaan daar goed mee om. Ze enen de tijd voor je. We hebben, met hun hulp, een mooie urn uitgezocht wat past bij ons en onze dierbare."
Nalini en Reaz
"Wij zijn heel goed geholpen door Ghislaine voor een gedenksteen voor me (schoon)vader. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en daaruit is er een mooie steen uit voort gekomen. Plaatsing is ook netjes verlopen. We zijn er heel blij mee. Mooi zaak, lieve mensen die tijd voor je nemen. Communicatie top! Je word over alles op de hoogte gehouden. Geen verrassingen, je weet waar je aan toe bent. Bedankt Ghislaine! Groetjes Reaz & Nalini"
Wilma van Willigen
"Vanaf het eerste moment tot enkele minuten geleden in een warm bad terecht gekomen. Prachtige urnen gekocht. We zijn zo fijn geholpen werken met zoveel gevoel en respect. Kan iedereen Silent Stones aanraden. Met hart en ziel wordt er gewerkt. Dank jullie wel🙏"
Lesley Laurey
"We zijn heel goed, kundig én lief geholpen door Ghislaine van Silent Stones. Er wordt ruim de tijd genomen voor een intake en de rouw gevoelens die daarbij komen kijken. Het durven aandragen van compleet andere ideeën dan we zelf hadden, was ook erg fijn om te zien wat er allemaal kan (en er kan veel!). De ontwerpen van Ludy waren keer op keer prachtig. Zo knap dat het omzetten van onze ideeën in zo'n mooi product zo goed gelukt is. We werden ook steeds goed op de hoogte gehouden van de status van het proces, en bij elke update werd er even gebeld. Op moederdag kregen we ook een lieve attentie om alvast bij het graf te leggen, dat heeft mij tot tranen geroerd. Een absolute aanrader voor kwalitatief hoogwaardige stenen."
Ingrid Hordijk
"Dankzij Ghislaine en Ludy van Silent Stones hebben wij een mooie gedenksteen voor me lieve pa en superlieve opa, precies zoals wij het voor ogen hadden. Als een dierbaar persoon waar je zielsveel van houd plotseling overlijd sta je niet stil bij een gedenksteen...maar je moet er toch ineens over na gaan denken. Ludy heeft ons ontzettend geholpen bij het ontwerp van de steen, de tekst en ontwerp van het kruis en orchidee. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Door de corona en alle andere logistieke tegenslagen duurde het allemaal wat langer dan wat blijkbaar gebruikelijk is, dus tot die tijd kozen we ook voor het stenen hart wat Silent Stones maakt. Hier waren we enorm blij mee ook hoe Ludy en Ghislaine dat netjes hadden neergelegd bij me pa. Het enige wat heel snel was, was ineens het plaatsen van de steen, hier waren we niet echt goed op voorbereid en dat komt ineens hard aan als de plaatsing van de steen ineens op de dag van het telefoontje binnen een paar uur geplaatst is. Maar dit is iets waar Silent Stones niks aan kan doen en dit is de plaatser die dit beslist wanneer hij ineens tijd heeft en Ghislaine heeft mij daar goed doorheen gesleept. Ook deze man, de plaatser van de steen, heeft dit met zorg en respect gedaan. Mooier hadden we het niet kunnen krijgen. Dank je wel Ghislaine en Ludy, wij zijn jullie dankbaar voor deze mooie gedenksteen. Ingrid, Melissa, John en Sybrand"
Kim van der Aar
"Hele fijne ervaring gehad met Silent Stones. Ludy heeft een prachtige, moderne, stoere steen ontworpen voor mijn overleden man. Ze is heel vakkundig en neemt echt de tijd voor je om tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen."
Wilco van der LInden
"Wij zijn heel tevreden met Silent Stones , dat ons aangeraden was door onze eveneens bijzonder goede uitvaartondernemers Jan Vink en Pauline van der Wees. De ontvangst was prima, de houding was empathisch , attent en behulpzaam , ook toen er wat onverwachte problemen opdoken. Het resultaat is een prachtig en origineel grafmonument voor onze vrouw en moeder, waar we graag komen om haar te gedenken. Silent Stones : Bedankt en veel succes in de toekomst Wilco, Joost en Judith"
Suzanne en Jessica
"Na het totaal onverwachte overlijden van mijn lieve vader zijn mijn moeder en ik na enige tijd op zoek gegaan naar een mooie urn. Dit bleek nog best lastig te zijn, omdat er zoveel keus is. Via Google vonden we Silent-Stones. Na het lezen van de prachtige Google recensies hebben we gemaild om een afspraak te maken. Een vriendelijke reactie volgde al snel. Half oktober hadden we een afspraak met Désirée. Zij heeft die middag uitgebreid de tijd voor ons genomen en daardoor voelden we ons totaal op ons gemak bij haar. We hebben eerst met Désirée een fijn gesprek gehad over het overlijden van mijn vader en alles wat daarbij komt kijken (ze begreep ons zo goed!). Daarna zijn we gaan rondkijken in de winkel, waar een grote collectie aan prachtige urnen staat (en overigens ook veel mooie grafstenen). We hebben allebei iets moois uitgekozen waar we tevreden mee zijn en waarvan we weten dat mijn vader het ook prachtig had gevonden. Wat wij ook als heel prettig hebben ervaren tijdens deze afspraak, is dat de winkel tijdens een afspraak gesloten is voor ander publiek. Je kunt zo in alle rust met elkaar spreken en rondkijken en van een opgejaagd gevoel is dan ook absoluut geen sprake. Met zorg zijn de urnen gevuld met de as van mijn vader. Désirée heeft ons bij het ophalen van de urnen verteld hoe dat gaat. Het vullen van de urn gaat met veel aandacht en liefde gepaard. Deze tijd is op zijn zachtst gezegd niet makkelijk, maar de goede zorg van Silent-Stones heeft wel geholpen om het verdriet iets draaglijker te maken. Daar zijn mijn moeder en ik heel dankbaar voor. Dankjewel Désirée en alle andere medewerkers van Silent-Stones! Suzanne en Jessica"
Michel Cuper
"We zijn heel goed geholpen door Silent Stones. We kwamen met een vrij onorthodoxe aanvraag, en hier werd heel open en oplossingsgericht op gereageerd. Ze hebben het hele proces goed begeleid en hebben ons van alles op de hoogte gehouden. We zijn erg blij met het eindresultaat en de service van Silent Stones!"
Fred Nederpel
"Via uitvaartbedrijf Monuta Rotterdam dat de fraaie uitvaart van mijn dierbare moeder heeft verzorgd ben ik in contact gekomen met de mooie gedenkwinkel 'Silent-Stones'. Ghislaine en Ludy hebben mij met veel passie voor hun vak, tijd én vooral geduld geweldig geholpen bij het uitzoeken en ontwerpen van een zeer fraaie gedenksteen voor mijn geliefde moeder. De eerste regel van het gedicht 'Endymion' van de Engelse dichter John Keats luidt als volgt: 'A thing of beauty is a joy for ever.' De prachtige gedenksteen had naar mijn mening niet beter omschreven kunnen worden. 'For ever' zal de gedenksteen er niet blijven staan, maar ik hoop nog vele, vele jaren de 'beauty' ervan te mogen aanschouwen. Ghislaine en Ludy, heel hartelijk bedankt voor het prachtige resultaat."
Marjan van der Giessen
"Als uitvaartondernemer verwijs ik met een gerust hart nabestaanden naar Silent Stones. Ik weet dat ze daar de beste service en het beste advies krijgen. De meiden nemen de tijd voor iedereen en zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Ook voor mij persoonlijk hebben ze een prachtige foto-urn gemaakt voor de as van mijn overleden paard."
Anne-Christel Van der Ploeg
"Via een idee van mijn Oom om voor mijn moeder op zoek te gaan naar een buiten urn kwam ik bij Silent Stones terecht. Ik had het niet beter kunnen treffen. De persoonlijke aandacht, het meedenken, de warmte die beide dames uitstralen en het tot in perfectie uitvoeren van mijn wensen. In één woord GEWELDIG. Dank jullie wel en Naan komt heerlijk tussen de bloemen en de vogeltjes te liggen , precies wat ze had gewild ."
Pieter
"Mijn moeder, broers en ik werden warm ontvangen in deze zeer bijzondere winkel. Ik zag erg tegen het bezoek op om een steen voor onze vader uit te zoeken maar door de professionele begeleiding en de zeer bijzondere en uiteenlopende mogelijkheden kijk ik terug op een fijne en warme samenwerking waarvoor ik het team van Silent Stones hartelijk wil bedanken. De steen is zelfs nog mooier dan verwacht!"
Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 34ABC, 3034 XL, Rotterdam

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Op 5 februari j.l is mijn vader overleden. Via mijn vriend Christiaan van der Gaag (Directeur van Matrice uitvaartbegeleiding B.V) kwam ik in contact met Ludy van Silent Stones. Mijn zoon wilde wat as van mijn vader in een urn in de vorm van een vuurtoren. Helaas hebben ze dit niet. Maar Ludy had een mooi idee. Een foto van de vuurtoren van Burgh Haamstede op een soort fotolijst waar wat as in kon. Resultaat was geweldig. Mijn dochter en ik hadden een reliek in een vorm van een hart en een bol met waxinelicht. In deze relieken is er as van mijn vader en ook van mijn moeder mee geblazen. Ludy heeft ons op een zeer prettige manier geholpen. Warm welkom in de winkel en nam ook alle tijd voor ons."
Bas Brouw
"Na het overlijden van mij moeder was ik op zoek naar een urn waar ik een bepaald gevoel van kreeg. Als snel kwam ik op de Willow tree beeldjes. Bij Silent Stones konden ze een compositie op een steen naar keuze maken, dit vond ik verder nergens. Daarom besloot ik vanuit het Zuiden naar Rotterdam te reizen. Ik ben ontzettend fijn geholpen, er werd de tijd genomen, het assortiment is groot, er werd goed geluisterd naar de wensen en daarop ingespeeld. Binnen een uur was de keuze gemaakt en de volgende dag kon ik het al op komen halen. Resultaat: een prachtige urn waar ik precies dat gevoel van krijg als waar ik op hoopte. Ik zou iedereen aanraden naar Silent Stones te gaan, ook als je nog niet goed weet waar je naar opzoek bent. Een urn, grafsteen, enz. De keuze is reuze."
Chantal van der Heijde
Review geven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje