Terug naar overzicht

Stars of Eternity

Klanten
beoordeling
0,0

Stars of Eternity
Stars of Eternity bied iets unieks binnen de uitvaart aan; rouwkunst.Wij maken kunst op urnen, memorabilia en overige uitvaartartikelen naar eigen idee of ontwerp.

Hoe wij begonnen
Omdat wij vonden dat er weinig echte persoonlijke, betaalbare urnen op de markt waren besloten wij deze zelf aan te gaan bieden in de vorm van ware kunstwerken; met de hand beschilderde urnen met unieke ontwerpen. Al gauw merkten wij echter dat er behoefte was aan kunstwerken op meer objecten dan alleen urnen.

Vele mogelijkheden
Er zijn vele objecten te beschilderen buiten een urn om. Denk bijvoorbeeld aan een complete uitvaartkist, memorabilia in de vorm van mooie ingelijste realistische portretten (in potlood of geschilderd) of gedenkplaatjes.

Echte kunst is handwerk en altijd uniek Wat we ook voor u ontwerpen en uitvoeren; het is altijd handwerk en geheel volgens persoonlijke wensen. Uniek, dus geen templates, plakafbeeldingen en daarbij de soms nare gewaarwording een standaard item te hebben voor zoiets persoonlijks. We gebruiken voor al onze werken alleen hoogwaardige materialen en dragen er ook zorg voor dat het artikel goed is afgelakt en geschikt voor normaal gebruik.

Uiteraard bieden wij onze kunst aan voor een schappelijke prijs. U heeft tenslotte al genoeg hoge kosten in een moeilijke periode.
Mocht u eventueel nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen de tijd voor u.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nagelkruid 134, 3137 WP, Vlaardingen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Stars of Eternity voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nagelkruid 134, 3137 WP, Vlaardingen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje