0
Terug naar overzicht

Unieke Urnen.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Janneke de Jong, een opgegroeide autodidact doordat mijn moeder Sjannie Bouwman beroepsmatig als keramiste werkte voor 45 jaar. Keramiek is mijn DNA (doe niet anders).

Urnen boetseren geeft zoveel voldoening aangezien je rechtstreeks en zichtbaar nabestaanden helpt. Via deze urnen hoop ik een stukje troost te kunnen bieden zodat nabestaanden verder kunnen gaan met hun leven. Uit eigen ervaring weet ik namelijk hoe het is om directe familieleden te verliezen, onverwachts of door lang ziektebed.

Een van onze specialiteiten is een zelf gemende brons-glazuur. Naast het stoken op 1220 graden is deze glazuur vorstbestendig waarna het mogelijk is om de urn buiten te plaatsen.

De meeste keramische urnen worden (semi) machinaal en/of cilindrisch gegoten waardoor de vorm vaak beperkt wordt tot een pot. Omdat ik de urnen met de hand boetseer en hol opbouw kan ik iedere vorm creëren die ik wil. Om die reden lijken de urnen niet meer op standaard urnen echter op kunstwerken!

Het is niet mijn kracht van het vertellen van mooie lange verhalen, mijn kracht en hart laat ik spreken door middel van deze urnen. Laat ook uw hart spreken, zoals ik dat gedaan heb in deze urnen.

Wilt u een urn komen bezichtigen, ik ben open op afspraak in de Veliusstraat te Tilburg of bezichtig ons op de Funeral Fair 2 en 3 juli 2022.

Warme Groet,

Janneke de Jong
Unieke Urnen.nl

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Veliusstraat 18, 5014 KR, Tilburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Unieke Urnen.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Veliusstraat 18, 5014 KR, Tilburg
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje