Terug naar overzicht

Voor altijd in ons hart

Klanten
beoordeling
0,0

Prachtige urnen bij vooraltijdinonshart.nl

Bij vooraltijdinonshart.nl is een platform met een grote diversiteit van mooie urnen, voor iedere unieke smaak is er wel een passende urn te vinden. Van glas tot biologische afbreekbare urnen. Want wij dragen de natuur ook een warm hart toe.

Een mooie blijvende herinnering

Het is altijd even slikken als je op zoek gaat naar een urn, je hebt onlangs afscheid genomen van een dierbare en dat is uiteraard verdrietig.  Je dierbare blijft voor altijd in je hart, maar door een urn uit te kiezen die bij hem of haar en dat een mooie plekje te geven, behoudt je een extra mooie blijvende herinnering.

Bijzondere urnen

Omdat er veel vraag was van diverse nabestaanden, hebben wij een mooie verzameling urnen aan ons platform kunnen toevoegen. Dat maakt het zoeken wat gemakkelijker en ook wat laagdrempeliger. Er zijn verschillende urnen op voorraad.

Unieke urnen

Wij maken er werk van om goed te blijven zoeken naar unieke urnen als toevoeging aan de collectie, daarmee willen we je graag zo goed mogelijk van dienst zijn. In onze collectie hebben we mooie traditionele urnen, moderne urnen, glasurnen en bijna kunstobjecten als urn.

Bekijk graag onze site en mocht ik je verder kunnen helpen, bel dan graag even met ons.

Wicher

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karkietweg 74, 7331 KJ, Apeldoorn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Voor altijd in ons hart voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karkietweg 74, 7331 KJ, Apeldoorn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje