Terug naar overzicht

Waymood

Klanten
beoordeling
0,0

TASTBAAR HERINNEREN

De Waymood-urn is een stijlvolle, tastbare herinnering aan je dierbare.
Eenvoudig te personaliseren met de online configurator.

WAYMOOD

“Tot mijn grote verdriet overleed mijn vader in maart 2020. Als industrieel ontwerper leek het mij mooi om een kleine urn te ontwerpen voor een deel van zijn as. Mijn moeder, broer en zus vonden het resultaat zó mooi dat we besloten de as niet uit te strooien, maar over vier van deze identieke urnen te verdelen. Dat was de start van Waymood: stijlvolle herinneringsobjecten voor een dierbare.”

-- Wietse Zeedijk

OVER DE URNEN

De urnen van Waymood zijn subtiel van afmeting en bedoeld voor gebruik binnenshuis. Ze zijn gemaakt van houtgevuld 3D-printfilament en hebben een kern van RVS. De objecten zijn eerst geschuurd en vervolgens afgelakt of gebeitst.

Wil je het object gebruiken als urn, gevuld met as? Dan is het goed om te weten dat in het object slechts 300 ml kan worden opgeslagen van de totale ashoeveelheid die ongeveer 3 tot 3,5 liter is. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de as over meerdere objecten te verdelen, bijvoorbeeld als aanvulling op een grotere urn of uitstrooiing.

De Waymood-urn is mede ontstaan vanuit het idee dat een 'urn' meer is dan alleen een 'ashouder'. De urn heeft ook sterk de functie van een herinneringsobject; een subtiel, stijlvol monumentje voor een dierbare.

Het object hoeft natuurlijk ook niet gevuld te worden met as. Het is net zo goed geschikt als ‘keepsake’, voor het bewaren van een persoonlijk aandenken, zoals een horloge, sieraden of een brief.

PERSONALISEERBAAR

Je maakt het Waymood-ontwerp van je keuze persoonlijk met de handige online configurator. Aan de stijlvolle basisontwerpen voeg je gemakkelijk de naam van je dierbare toe, eventueel met data of een eigen tekst. Ook selecteer je zelf uit welke materialen de urn wordt samengesteld.

GEDICHTEN

In samenwerking met dichter Merel Morre hebben we een speciale collectie herinneringsobjecten ontworpen, waarop fragmenten van gedichten zijn weergegeven. De fragmenten zijn afkomstig uit Merels dichtbundel ‘Het bekende weg’, een bundel over afscheid, over verlies, in het klein en in het groot. Over missen en raken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Waymood voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje