Terug naar funeralfair

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 vindt de tweede editie van het Funeral Fair Festival plaats in de Tuinen van Appeltern. Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland en was vorig jaar een groot succes. Het belooft wederom een interessant weekend vol infotainment te worden. 

Samen met meer dan 60 unieke partijen hebben wij de bezoekers vorig jaar op een laagdrempelige manier geïnspireerd en geïnformeerd omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. Het was prachtig om de diverse bijzondere bedrijven die eenzelfde missie delen, namelijk een passend afscheid bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken, na een hele lange tijd weer samen te zien in een adembenemende omgeving. Dit jaar pakken we nog groter uit!

Een uitvaartbeurs voor jong en oud

Het Funeral Fair Festival is een uitvaartbeurs voor jong en oud. Ook voor kinderen is er namelijk genoeg te beleven op de beurs. Zo hebben we onder andere een creatieve workshop voor kinderen bedacht, waarbij de dood op een speelse manier bespreekbaar wordt gemaakt. Want ook kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid. Daarnaast is er op de beurs nog veel meer te doen voor kinderen! Namelijk:

  • Het ontdekkingseiland van de Tuinen van Appeltern. Hier kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, noem maar op!
  • Verspreid over het park zijn mooie fotoplekken te vinden waar kinderen zelf inspirerende foto’s kunnen maken.
  • Een speelhoek met leuke kleurplaten en/of schmink.

Het is een onalledaags uitje waarbij op een leuke en laagdrempelige manier leren over onderwerpen van het leven centraal staat. Bekijk hier onze tips voor een geslaagd bezoek aan het Funeral Fair Festival met kinderen.

Workshops en activiteiten: meld je aan!

Tijdens het Funeral Fair Festival kun je gratis deelnemen aan diverse educatieve workshops en activiteiten rondom het thema rouw en afscheid. Meld je op tijd aan door een e-mail te sturen naar info@rememberme.nl. Vermeld in de mail aan welke workshop(s) en activiteit(en) je wilt deelnemen. Aanmelden is mogelijk tot 30 juni 2022. Let op! Vol=vol.

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates.

Terugblik Funeral Fair Festival 2021

Benieuwd hoe het eerste Funeral Fair Festival er aan toe ging? Bekijk dan onderstaande video impressie:

Deelnemen aan het Funeral Fair Festival op 2 en 3 juli 2022?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan het Funeral Fair Festival 2022? Je kunt alvast een stand in een van de prachtige tuinen van Appeltern reserveren door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen of mailen.

 
info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje