0
Terug naar funeralfair

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 vond de tweede editie van het Funeral Fair Festival plaats in de Tuinen van Appeltern. Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland. Het was een interessant weekend vol infotainment. 

Samen met meer dan 55 unieke partijen hebben wij de bezoekers op een laagdrempelige manier geïnspireerd en geïnformeerd omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. Het was prachtig om de diverse bijzondere bedrijven die eenzelfde missie delen, namelijk een passend afscheid bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken, samen te zien in een adembenemende omgeving.

Een uitvaartbeurs voor jong en oud

Het Funeral Fair Festival is een uitvaartbeurs voor jong en oud. Ook voor kinderen was er namelijk genoeg te beleven op de beurs. Zo hadden we onder andere een creatieve workshop voor kinderen bedacht, waarbij de dood op een speelse manier bespreekbaar werd gemaakt. Want ook kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid. Daarnaast was er op de beurs nog veel meer te doen voor kinderen! Namelijk:

  • Het ontdekkingseiland van de Tuinen van Appeltern. Hier konden kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, noem maar op!
  • Verspreid over het park waren mooie fotoplekken te vinden waar kinderen zelf inspirerende foto’s konden maken.
  • Een speelhoek met leuke kleurplaten en/of schmink.

Het was een onalledaags uitje waarbij op een leuke en laagdrempelige manier leren over onderwerpen van het leven centraal stond.

Workshops en activiteiten

Tijdens het Funeral Fair Festival kon je gratis deelnemen aan diverse educatieve workshops en activiteiten rondom het thema rouw en afscheid:

Let op: het Funeral Fair Festival is geweest. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Terugblik Funeral Fair Festival 2022

Benieuwd hoe het Funeral Fair Festival 2022 er aan toe ging? Bekijk onderstaande foto's. Een video impressie van de outdoor uitvaartbeurs volgt snel:

Deelnemen aan de volgende Funeral Fair?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan de volgende Funeral Fair? Je kunt alvast een stand reserveren door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen of mailen.

 
info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje