Terug naar overzicht

Funeral Fair krijgt een dikke voldoende!

11/05/2017
Redactie
Delen:
Funeral Fair

Op 9 april vond onze eerste Funeral Fair plaats. We waren erg benieuwd hoe de standhouders deze beurs hebben ervaren en hielden daarom een enquête. In totaal hebben 79 mensen hieraan deelgenomen. We willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun bijdrage. Over het algemeen kunnen we concluderen dat de standhouders dik tevreden zijn. Uiteraard zijn er ook verbeterpunten genoemd. We zijn erg blij met alle feedback die we hebben ontvangen. Met behulp van de resultaten kunnen we een aantal zaken verbeteren zodat de volgende beurs nog beter wordt! Bij deze willen we de belangrijkste resultaten met jullie delen.

Vraag 1: Wat is je algemene oordeel?

Op deze vraag kwamen we op een gemiddelde van een 7,7. De meeste opmerkingen gingen over de fijne, open sfeer en het vernieuwende karakter. Wat vaker als kritiekpunt werd benoemd was het samenvallen met de Marathon.

Vraag 2: Wat vond je van de ligging en bereikbaarheid van de locatie?

Op deze vraag kwamen we op een gemiddelde van een 7,8. Men vond de locatie over het algemeen goed bereikbaar. Een kritiekpunt betrof de hoge parkeerkosten voor het parkeerterrein.

Vraag 3: Wat vond je van de locatie, sfeer, aankleding en standinrichting?

Op deze vraag scoorden we een 7,9. Het open en industriële karakter en de mooie steiger houten standinrichting kwamen vaak voorbij als positieve feedback. Er was met name negatieve feedback ten aanzien van het rechter gedeelte bij binnenkomst. Dit had vooral te maken met het licht en de sfeer in die ruimte.

Vraag 4: Wat vond je van de communicatie?

Op deze vraag ontvingen we een gemiddelde van 7,5. De positieve feedback betrof met name dat onze communicatie professioneel en compleet was. Wat vaker als verbeterpunt voorbij kwam is dat informatie soms meer gedoseerd had kunnen worden en de praktische informatie eerder verstuurd had kunnen worden.

Vraag 5: Wat vond je van de op- en afbouwtijden?

Op deze vraag ontvingen we een gemiddelde van 7,5. Mensen vonden dat alles goed geregisseerd was. Wat we vaker als suggestie kregen was om de beurs eerder dan 17.00 uur te eindigen.

Vraag 6: Wat vond je van de service?

Het gemiddelde cijfer was een 7,2. Wat vaak voorbij kwam was dat de crew hulpvaardig en voldoende aanwezig was. Ook de lekkere lunch kwam vaak voorbij. Minpuntje hierbij was dat sommigen hier lang op moesten wachten. Daarnaast kwam de koffie in de ochtend wat laat op gang. Wel werd de kwaliteit hiervan gewaardeerd.

Vraag 7: Wat vond je van de entertainment en infotainment?

Hierop ontvingen we een 6,9. Heel veel positieve reacties kwamen op de Surinaamse dragers ' We kan doe' en het volledige programma. Wat sommige standhouders jammer vonden was dat ze niet zo veel hebben kunnen meekrijgen van alle programmaonderdelen omdat deze niet allemaal op de beursvloer zelf plaatsvonden.

Vraag 8: Wat vond je van het aantal en de diversiteit van de deelnemende partijen?

Hier kregen we een 8 voor. Mensen waren erg tevreden over de variëteit en diversiteit. Een let op die sommigen meegaven was dat we niet voor nog meer partijen moeten gaan.

Vraag 9: Wat vond je van het aantal bezoekers?

Hierop ontvingen we een 7. Veel mensen gaven aan dat ze zeker in de ochtend erg tevreden waren. Maar dat het in de middag minder druk werd. De suggestie die regelmatig voorbij kwam was om het volgende keer te organiseren op een moment dat de kans op mooi weer minder groot is.

Vraag 10: Zou je bij een volgende Funeral Fair weer willen deelnemen?

Op deze vraag gaf 49 procent aan zeker deel te nemen aan een volgende Funeral Fair, 42 procent misschien en 9 procent gaf aan niet meer deel te nemen. Bij de mensen die aangaven misschien deel te nemen is het met name afhankelijk van de locatie (provincie) in het land waar we de volgende Funeral Fair organiseren. Al met al zijn we zeer tevreden met deze resultaten voor onze eerste beurs. We gaan zeker een tweede beurs organiseren en zullen daarin alle punten van feedback zo veel mogelijk meenemen.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje