Terug naar overzicht

Funeral Future laat uitvaartondernemer uitvaart van de toekomst zien

28/03/2019
Redactie
Delen:
uitvaart van de toekomst

Op 26 maart 2019 organiseerden NDC mediagroep en RememberMe.nl het congres Funeral Future. Een congres dat geheel in het teken stond van de uitvaart van de toekomst. De doelgroep bestond uit uitvaartondernemers die graag future proof de toekomst in willen. Het congres was helemaal uitverkocht; zo'n 300 mensen waren aanwezig. Zij konden genieten van interessante sprekers, langslopen bij diverse mooi ingerichte themapleinen en in gesprek gaan met vernieuwende standhouders.

Hieronder een kleine impressie van de dag. Alle foto's zijn gemaakt door Hein Athmer.

Het congres startte met een schitterend optreden van het Gospelkoor van Memories uitvaartmuziek.

      

Vervolgens opende trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar het congres met een interview met Pier Baarsma

 

En later betrad ook Michael Laetens van Clickables het podium waar hij meer vertelde over online vindbaarheid, gevolgd door Sandy Sullivan die meer vertelde over resomeren. 

 

Na een interessant congresgedeelte was er ruimte om te netwerken en inspiratie op te doen bij de diverse themapleinen en standhouders.

 

Delen:

Reacties (1)

Reactie van Sandro Volpe op 10 apr. 2019 15:20
"Leuk Congres! Ruud een bevlogen spreker die je aandacht weet vast te houden. En persoonlijk voor mij erg interessante spreker was Sandy Sullivan, goede duidelijke uitleg over resomeren met toch ook humor erin. Erg belangrijk...."

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje