0
Terug naar overzicht

Oma ontvangt brief van opa vier dagen na zijn dood

05/01/2017
Redactie
Delen:
Oma ontvangt brief van opa vier dagen na zijn dood

Vier dagen na het overlijden van haar echtgenoot Richard ontvangt Roberta een prachtige brief van hem. Hun 17-jarige kleindochter Marissa Mendez vindt dit zo bijzonder en deelt het verhaal op Twitter. Vervolgens gaat het bericht viraal.

Opa's brief

Richard Schultz is afgelopen november overleden en was 41 jaar getrouwd met zijn vrouw en beste vriendin Roberta in de Verenigde Staten. Hij was ongerust over hoe Roberta met zijn dood zou omgaan. Hun kleindochter Marissa vertelde dat haar opa daarom had geregeld dat zijn vrouw Roberta na zijn overlijden een liefdevolle brief van hem zou ontvangen. Samen met fruit, waar Roberta gek op is, ontving zij de brief vier dagen na de dood van haar man.

In deze brief schreef Schultz het volgende aan zijn vrouw:

''Hoi lieverd, ik heb ervoor gezorgd dat onze meiden altijd voor je zullen zorgen. Laat hen alsjeblieft van je houden en helpen in deze tijd. Vind geluk in onze herinneringen, onze kinderen en kleinkinderen. Huil niet om mij, ik wacht op jou.

Liefs, Rich.''

Oma's reactie

Mendez vertelt dat haar oma ontroerd was door de prachtige brief en het als een verrassing ervoer: "Roberta vond het prachtig en heeft een traantje gelaten bij het lezen van de brief. Mijn opa is nu een maand geleden overleden en mijn oma is nog steeds erg verdrietig. ” Volgens Mendez was haar opa de beste man op de wereld.

Het bericht van Marissa Mendez op Twitter

Marissa Mendez deelde de foto van het fruit en de brief op Twitter. Haar bericht is maar liefst meer dan 3,7 duizend keer gedeeld! Mendez ontving ontzettend veel reacties op haar bericht. Iedereen was ontroerd door de mooie brief die Richard aan zijn vrouw Roberta schreef.

Ook wij zijn onder de indruk van dit mooie gebaar. Wat een prachtige en originele manier om iemand nog een laatste boodschap na te laten.

Bron: BuzzFeed News

Delen:

Reacties (1)

Reactie van coach op 22 jan. 2020 07:27
"I'm writing to make you be aware of what a fantastic encounter my cousin's child encountered reading your site. She learned lots of things, not to mention what it's like to possess an awesome coaching style to get the mediocre ones completely grasp specific very confusing subject areas. You undoubtedly did more than our desires. Many thanks for displaying the priceless, safe, edifying and as well as unique tips about that topic to Lizeth. "

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje