0
Terug naar overzicht

RememberMe.nl neemt Uitvaart Internet Diensten over per 1 januari 2022!

25/11/2021
Redactie
Delen:
uitvaartinternetdiensten

Met genoegen brengen wij je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen RememberMe.nl. RememberMe neemt per 1 januari 2022 Uitvaart Internet Diensten (UID) over inclusief de daaronder vallende websites uitvaartinformatie.nl, begraafplaats.org, crematorium.nl, rouw.nl en uitvaartadressengids.nl. Door de overname krijgen websitebezoekers van UID de beschikking over meer informatie en adverteerders een groter bereik en dus meer mogelijkheden om zichzelf te profileren.

Uitvaart-internetpioniers van het eerste uur én eigenaren van UID Antoine Fonville en Joke Spans gaan na ruim 25 jaar tijd met pensioen. Zij zijn ervan overtuigd dat hun levenswerk in goede en vertrouwde handen is bij Orlanda Adams, eigenaar van RememberMe. 

Logische stap

Antoine Fonville en Joke Spans: “De voortzetting van UID door RememberMe is voor ons een logische stap. RememberMe.nl is een vernieuwend platform waar niet alleen de consument uitgebreid terecht kan, maar ook degenen die werkzaam zijn in de branche. Hiermee wordt voorzien in een behoefte, wat weer voordelen en kansen voor de toekomst biedt.” 

Orlanda Adams: “Hoewel het nog steeds moeilijk is om te praten over de dood en ons eigen afscheid, hebben Antoine en Joke met hun vier thema websites de afgelopen 25 jaar een geweldige bijdrage geleverd om de drempel hiervoor te verlagen. Dit is gelukt door consumenten kennis te bieden over keuzes en mogelijkheden rondom een uitvaart over ‘wat moet, mag en kan’. Ik vind het een enorme eer dat zij mij en RememberMe het vertrouwen geven om hun mooie werk voort te zetten.” 

Overgangsperiode

De maanden november en december 2021 worden gebruikt om een optimale koppeling te maken tussen de platformen. RememberMe en UID verwachten dat de overname alleen maar positieve gevolgen heeft voor zowel partners als bezoekers.

Over RememberMe

Sinds 2015 brengt Orlanda Adams met RememberMe.nl op allerlei manieren kleur in de uitvaartbranche. Naast een website heeft RememberMe.nl ook aanvullende producten en diensten, zoals de Funeral Fair (een jaarlijkse beurs) en een businessclub. Al deze initiatieven hebben tot doel om vernieuwing aan te brengen in de branche en de consument te laten ervaren dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Dit wordt bereikt in samenwerking met uitvaartondernemers met unieke producten en diensten voor een passend afscheid.

We vinden het een enorme eer, dat Antoine Fonville en Joke Spans als grondleggers van een uitvaart- en rouwplatform ons het vertrouwen geven om hun mooie werk voort te mogen zetten!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje