0
Terug naar overzicht

PERSBERICHT 25 MAART - Lezingen over (zelf) euthanasie

25/03/2023
Redactie
Delen:
euthanasie

PERSBERICHT - 25 maart 2023 

2 lezingen over (zelf) euthanasie, komt u ook?

Alma Uitvaartzorg organiseert regelmatig lezingen, wij vinden het belangrijk om informatie te geven over alles rond een overlijden. In april staat er een serie van 2 lezingen op het programma:  

Op maandag 17 april komt de NVVE spreken over euthanasie bij lichamelijk lijden, maar ook bij psychisch lijden c.q. dementie. Tevens zal er worden uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van het Expertisecentrum. Euthanasie wordt gelukkig steeds ‘normaler’, maar het blijkt toch dat er vaak nog heel veel vragen zijn. 

Op maandag 24 april komt Stichting De Einder spreken over zelfeuthanasie: een humane dood in eigen regie. Wat kan de stichting betekenen, welke methoden zijn mogelijk en waar moet u mee rekening houden.
Na de pauze komt Guido Dieperink vertellen over zijn ouders die in 2015 hebben besloten om samen uit het leven te stappen omdat zij hun leven als voltooid beschouwden. Guido zal spreken over het proces waar zijn ouders en de kinderen doorheen zijn gegaan. 

U bent beide avonden van harte welkom in de Majellakapel, Lepenlaan 16 in Bussum. De avonden zijn gratis toegankelijk en starten om 19.30 uur. Na afloop is ruim de gelegenheid om na te praten.

Graag aanmelden via info@almauitvaartzorg.nl

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje