Terug naar overzicht

Connecting-Art

Klanten
beoordeling
0,0

Gedachten en gevoelens, vorm geven voor een tastbare en waardevolle herinnering. Dat is wat ik met volle overgave, aandacht en gevoel van harte samen met u en voor u wil maken.

In de vorm van: glasschilderij met licht, licht-object, levensboom

Het licht-kunstwerk ontstaat uit uw intenties en is veelal samengesteld uit de elementen: licht, kleur, glas, water en/of een boom. De betekenis die ik aan de elementen geef zijn:

Licht is Liefdevol en geeft kracht en helderheid. Het licht-kunstwerk komt als het ware tot leven als het licht aangaat. Kleuren zijn prachtig. Kleuren geven uiting aan de verscheidenheid die er is. Zo ook de verscheidenheid in mensen, hun gevoelens, gedachten en acties. Alle kleuren bijeen, vormen samen wit licht… dat is wonderlijk.

Glas als drager van het licht. Zo pas ik glas toe als zijnde een ziel. Één of meerdere zielen die het Licht in zich dragen en uitstralen.

Water dat leven mogelijk maakt. Heerlijk verfrissend en weldadig. Levend water gebruik ik voor het laten vloeien van de verf over de glasplaat. Het schilderen met levend water geeft een extra dimensie van inspiratie en betekenis. Uw glasschilderij wordt gecreëerd met levend water uit uw vijver, uw vaas, sloot, zee, bergmeertje, water uit Lourdes, … . Bomen zijn groots, veelzijdig en volledig verbonden met het leven op Aarde. Prachtig en een authentiek stukje natuur.

U kunt ook mee creëren aan uw eigen tastbare herinneringen en persoonlijke materialen kunnen er op diverse wijze in verwerkt worden.

Neem vrijblijvend contact met mij op als u denkt of voelt dat ik iets voor u kan betekenen.
Warme groet,

Willy

In samenwerking met Janny Vos kunst;  https://jannyvoskunst.com/

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenstraat 11A, 5102 PA, Dongen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Connecting-Art voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenstraat 11A, 5102 PA, Dongen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje