Terug naar overzicht

De Bruyn Bloempreparatie & KoesterRozen

Klanten
beoordeling
0,0

Bloempreparatie

Heeft u een dierbare bloem, of bloemstuk dat u graag langer bij u houdt? Dat kan met bloempreparatie.
Door jarenlange ervaringen hebben wij de beste droogtechnieken voor iedere bloem ontwikkeld. Elke bloem wordt afzonderlijk met de hand gedroogd, geprepareerd en in de meest bijzondere omlijstingen geplaatst. Stel uw unieke bloempreparatie helemaal zelf samen door de gewenste omlijsting, kleur en gravure te kiezen. Geen enkele bloempreparatie is hetzelfde, het is altijd een uniek object.
Het is mogelijk om een persoonlijk item toe te voegen aan uw bloempreparatie. Denk hierbij aan een (rouw)kaartje- of linten, foto, sieraad, (vinger)afdruk of crematie-as.

 

KoesterRozen

Ook zo dol op rozen? Met KoesterRozen kunt u er iedere dag opnieuw van genieten.
Heeft u zelf geen dierbare bloem, maar zou u wel graag een fleurige en blijvende herinnering aan uw dierbare hebben? KoesterRozen zijn echte rozen die op een speciale manier geprepareerd zijn (gestabiliseerd) waardoor ze minimaal 2 jaar mooi blijven. Door de intense kleur en fluwelen look & feel zijn ze niet van vers te onderscheiden. Bij KoesterRozen.nl kunt u uw eigen herinneringsroos samenstellen. Kies de kleur van de roos, de omlijsting (stolp/vitrine/lijst) en voeg eventueel een gravure toe om het af te maken.

De Bruyn Bloempreparatie is een familiebedrijf dat sinds 1980 gespecialiseerd is in het drogen dierbare bloemen voor klanten uit Nederland en België. Wij denken graag met u mee, neem contact op voor een persoonlijk advies of bezoek ons atelier in Oss.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogheuvelstraat 119, 5349 AM, Oss

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Bruyn Bloempreparatie & KoesterRozen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogheuvelstraat 119, 5349 AM, Oss
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje