0
Terug naar overzicht

Gedenken in hout

Klanten
beoordeling
0,0

Liefde voor hout

Hout is prachtig materiaal: mooie kleuren, vormen, structuren, het is divers en je kunt het mooi bewerken. Tegelijkertijd kun je de eigenheid van het hout behouden. De liefde voor hout is ontstaan in de periode waarin Bas en Hester samen gingen wonen. Hun dijkhuisje in Stellendam, wat letterlijk bestond uit vier muren met een dak, heeft Bas in de loop der jaren volledig naar hun eigen wensen weten te verbouwen. Van timmeren, boren, zagen en schuren tot het verhogen van het dak en het maken van een nieuwe keuken. Bas is geboren in een gezin waar vader altijd 'alles' zelf heeft gemaakt, dus het zit er bij hem van jongs af aan al in om zelf iets te maken uit 'mooi' materiaal.

Gedenken in hout

Zoals u op de foto's kunt zien, zijn de mogelijkheden voor een persoonlijk herinneringsproduct bij Gedenken in hout enorm! Denk onder andere aan:

  • Houten urnen
  • Herinneringskistjes
  • Kandelaars (ook als mini urn)
  • Een herinneringskist of urn vervaardigd uit een houten meubel
  • Inlegwerk

En nog veel meer! Alles is bespreekbaar. Aan de hand van uw wensen en ideeën gaat Bas aan de slag.

Een uniek herinneringsproduct

Bij Gedenken in hout denken zij graag met u mee om samen tot een mooi en passend ontwerp te komen. Alle producten worden met de hand gemaakt door Bas. Hierdoor kan vrijwel alles gepersonaliseerd worden en heeft u een 'eigen' uniek herinneringsproduct dat bij u of uw dierbare past.

Heeft u interesse in een uit hout vervaardigd herinneringsproduct? Bekijk dan de website of neem contact op om uw wensen te bespreken. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stellendam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Gedenken in hout voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stellendam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje