0
Terug naar overzicht

LifeGem

Klanten
beoordeling
0,0

LifeGem

Zijn lach, haar moed, zijn traan, haar onvoorwaardelijke trouw, zijn troostende woordjes, haar zorgzame hand op uw schouder..... samen over hoge bergen en samen door diepe dalen. Herinneringen en gedachten aan de mooie, ontroerende en intense momenten die u samen met uw overleden partner, kind, ouder of vriend(in) hebt beleeft, blijven bestaan.

Net als LifeGem® voor altijd...

Anders dan bij een bezoek aan een begraafplaats of met een urn, waarin u de crematie-as kunt bewaren, kunt u op een heel bijzondere en discrete manier uw overleden dierbare bij u dragen. Ongeacht waar of wanneer u hier behoefte aan hebt. Dit kan met een LifeGem® Herrineringsdiamant. Een LifeGem® Herrineringsdiamant is een gecertificeerde diamant die is vervaardigd uit de crematie-as of haarlok van uw dierbare. Een LifeGem® is een échte diamant en bezit exact dezelfde fysieke eigenschappen als een diamant die wordt gevonden in de natuur. Dezelfde hardheid, dezelfde schittering, dezelfde verwerkingsmogelijkheden.

Diamant; al eeuwenlang hét symbool van liefde en eeuwigheid. De enige edelsteen die met zijn magische verschijning zonder woorden kan vertellen wat 'houden van' betekent.

Liefde leeft Voort!

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bredaseweg 7, 4881 DC, Zundert

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met LifeGem voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bredaseweg 7, 4881 DC, Zundert
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje