Terug naar overzicht

Send by an angel

Klanten
beoordeling
0,0

Wat als je nog een mooie herinnering kunt versturen als je al bent overleden?

Hoe vaak hoor je niet om je heen dat nabestaanden de voicemail bellen van een overleden persoon om de stem maar te blijven horen totdat de voicemail vol is en dat dat niet meer kan. Hoe fijn zou het zijn om voor je nabestaanden wat achter te laten zoals een (handgeschreven) brief of videoboodschap of misschien nog één keer die traditie die jullie altijd op een bepaalde datum deden. Jij bent er zelf niet meer bij, maar hoe fijn is het als je nabestaanden je stem nog kunnen horen of je kunnen zien in een videoboodschap. Wij van Send by an angel kunnen dat voor je mogelijk maken. Niet nadat je net bent overleden, maar na een tijdje als het grootste verdriet heeft plaatsgemaakt voor gemis en jij dan vanuit het hiernamaals weer van je laat horen en dat stukje troost kunt geven, nog één keer de warmte overdragen die jullie zo met elkaar verbond.

Wie zijn wij?

Wij zijn Romeo en Hélena Sarmaat. We hebben elkaar ruim 16 jaar geleden ontmoet tijdens ons werk en zijn nu 5 jaar getrouwd. Op een dag, tijdens het eten, vroeg Romeo ineens hoe ik, Hélena, het zou vinden als ik nog een herinnering van hem zou krijgen als hij al was overleden. Zoals waarschijnlijk velen, voelde ik een schokgolf door me heen gaan en moest het even verwerken, maar de schokgolf maakte plaats voor een heel liefdevol en warm gevoel. Wauw, wat een mooie gedachte. We zijn gaan googlen en kwamen er achter dat deze opzet nog niet echt werd aangeboden. We zijn hard aan de slag gegaan en hebben na maanden voorbereiding, uitzoekwerk en liefde Send by angel opgericht. 

Waarom zou je een herinnering willen versturen na je overlijden?

Ook wij hebben in ons leven al van veel dierbaren afscheid moeten nemen. Van heel erg jong tot oud. We weten dat dit veel emoties meebrengt, van ontzettende woede tot hartverscheurend verdriet. Maar ook dat er tijdens dit rouwproces een lach kan doorbreken op je gezicht als je aan de leuke en fijne herinneringen terug denkt. Als jij er niet meer bent zullen je nabestaanden ook voor jouw deze herinneringen ophalen. Maar nu kun jij ervoor zorgen dat jij ook nog één keer wat van je laat horen en deze herinnering een extra fijne lading geeft. Want jij hebt namelijk aan je dierbaren gedacht op het moment dat je hier nog was en misschien al worstelde met een verschrikkelijke ziekte of dat je vond dat je leven voltooid was en zelf de regie over je eigen dood wilde bepalen. Of je denkt gewoon na over de dood en je wilt wat achter laten voor als het ooit zover is dat je hier niet meer bent. Door nog een herinnering vast te leggen bij Send by an angel geef je je nabestaanden een stukje extra troost mee.

Kijk eens op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op om jouw wens bespreekbaar te maken en uit te voeren. Met de liefde die jij voelt voor je nabestaanden verzorgen wij met dezelfde liefde jouw laatste wens.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Osloweg 131, 9723 BK, Groningen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Send by an angel voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Osloweg 131, 9723 BK, Groningen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje