Terug naar overzicht

Verhaal van Waarde

Klanten
beoordeling
0,0

 

De waarde van jouw verhaal staat centraal

Verhaal van Waarde
Je weet dat je nog een beperkte tijd te leven hebt en je wilt terugkijken op je leven.

Een verhaal kan op veel manieren verteld worden. Vanuit veel verschillende perspectieven, dat levert echt een ander verhaal op. Het meest eerlijke verhaal is dat van jezelf. Dat is wat jij hebt te brengen. Dat is wat jij hebt te geven.

Jij bent de opdrachtgever en jij bepaalt wat er met jouw verhaal gebeurt en wat er wel en niet in komt. Samen met jou zullen we op zoek gaan naar de juiste vorm, kijkend naar de energie en tijd die je nog hebt. Indien nodig kunnen we heel snel werken. Juist bij terminaal zieken gaan wij ervan uit dat we maatwerk moeten leveren en dat doen we met liefde.

Afscheidsboek
In een afscheidsboek kun je jouw herinneringen aan je kinderen vastleggen. Hoe jij hen hebt ervaren en hoe hun karakter zich heeft ontwikkeld. Ook kun je hen een boodschap meegeven voor de toekomst. Het is jouw cadeau aan je nabestaanden.

Afscheidsbegeleiding
Je bent in het proces van sterven. De mensen die dicht bij je staan, willen dit proces met je delen en nog onderwerpen aansnijden en vragen stellen. In bijeenkomsten waarin over en weer afscheid genomen wordt, kan Verhaal van Waarde dit ondersteunen en vastleggen.

Afscheidsmagazine
Er kan een magazine gemaakt worden wat bij jouw uitvaart wordt uitgedeeld. Jij voert het woord en hebt de regie of er mensen geïnterviewd worden voor jouw magazine.

Levensboek
Samen kunnen we een boek maken van jouw leven. Dit doen we door eerst te kijken wat de waardevolle momenten in jouw leven zijn. Die momenten die de richting van je leven hebben beïnvloed.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heemraadssingel 114, 3021 DH, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Verhaal van Waarde voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heemraadssingel 114, 3021 DH, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje