Terug naar overzicht

Woonuniek

Klanten
beoordeling
0,0

Een tastbare herinnering

De tastbaarheid van een herinnering is enorm waardevol. Het tastbare zorgt voor een stukje verbinding tussen toen en nu.
Het voelen, zien en misschien wel ruiken, brengt de herinnering tot leven en dichtbij. De herinnering aan een dierbare die nu gemist wordt, een bijzondere reis, herinneringen uit de kindertijd of een belangrijk moment in je leven bieden troost, kracht en liefde.
Hoe mooi of verdrietig een moment in jouw leven ook is, je vind de kracht om daar de kostbare en warme momenten uit te filteren en te koesteren.

De verbinding

Ik wil jou met alle liefde ondersteunen om het tastbare van jouw waardevolle herinnering vorm te geven; een uniek Sweet Memory herinneringsbankje met jouw (tastbare) herinnering als inspiratie en waardevolle basis. Het kunnen zowel de herinneringen in jouw hart als een tastbaar aandenken zijn. Het kunnen de stenen zijn die jullie hebben verzameld tijdens een bijzondere reis, oude speelblokjes waar je vroeger dol op was of een tekst waar je een speciaal gevoel bij hebt. Het kan ook een oud meubelstuk zijn waarvan wegdoen geen optie is vanwege de herinneringen die er in leven. Misschien is het een bepaalde stof of kledingstuk, een tekening of een berg paperclips dat met hartenlust verzameld is. De mogelijkheden hierin liggen dicht bij oneindig.

Een liefdevol proces

Jouw herinnering is een kostbaar bezit. In het hele proces om tot jouw Sweet Memory bank te komen staat de liefde en de zorg voorop. Jouw wens, verhaal en de waardevolle kracht die jij voelt zullen het uitgangspunt zijn om tot een ontwerp te komen. Wanneer je besluit om contact met mij op te nemen is de eerste stap gezet! Daarna zal ik een afspraak met jou inplannen, zodat jij jouw verhaal kan delen. Dit kan telefonisch, via de mail of op locatie zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we een plan en ontwerp.
Allemaal op jouw tempo en altijd rekening houdend met de gevoeligheid van jouw herinnering en wens.

Na jouw akkoord neem ik met alle liefde de opdracht aan om jouw herinnering tastbaar vorm te geven.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Munster 28, 1613 EH, Grootebroek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Woonuniek voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Munster 28, 1613 EH, Grootebroek
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje