Terug naar overzicht

Brasserie Le Nord

Klanten
beoordeling
0,0

In het noorden van Bilthoven vindt u deze Franse brasserie d’aujourd hui’ op een bijzondere plek. Brasserie Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. In deze omgebouwde boerderij uit 1885 kunt u terecht voor heerlijke Franse klassiekers zoals slakken, een steak tartare met frites of een goede bouillabaisse. Maar in deze brasserie van vandaag kunt u zich ook laten verwennen door bijvoorbeeld ‘menu gourmand’, waar u eveneens de Franse keuken proeft maar dan met een moderne en lichtere twist.

Grégory Nicole is een bekende Franse chef, niet alleen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Ooit begonnen in zijn woonplaats Le Touquet als maître bij hotel Le Picardy. Daarna werkt Gregory enkele jaren als souschef bij zowel ‘Au Coin des Bon Enfants‘ in Maastricht als bij ‘Le garage’ in Amsterdam voordat hij zijn eigen zaak opent in 2006. Bijna negen jaar lang runde Grégory Nicole met veel succes en plezier de Franse bistro en het restaurant ‘The French Café’ in het quartier latin van Amsterdam: de Pijp.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Afkomstig van het Franse platteland en opgegroeid in een horecafamilie verlangt Grégory naar een zaak dichter bij zijn roots. Buiten, dichter leven op de natuur, verder weg van de stad. Dat creëert tijd. Meer tijd voor producten, meer tijd voor koken en meer tijd voor de gasten.

Het menu van Le Nord is klassiek Frans met een moderne en frisse toets. Natuurlijk vindt u de Franse brasserie klassiekers op de kaart maar Grégory laat zijn ervaring met andere keukens graag terug komen op uw bord.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM, Bilthoven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Brasserie Le Nord voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM, Bilthoven
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje