Terug naar overzicht

De Brasserij

Klanten
beoordeling
0,0

De Brasserij is een moderne stadsboerderij centraal gelegen in de Randstad, met gratis parkeergelegenheid. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt u en uw gezelschap een fijne entourage op een bijzondere plek. Het is een goede locatie voor een afscheidsceremonie en condoleance comfort van deze tijd. U kunt bij ons terecht vanaf 10 personen tot 200 personen. De Brasserij is een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden u diverse arrangementen aan in onze uiterst sfeervol ingerichte zalen.

Het afscheid van uw dierbare moet goed en liefdevol geregeld worden. Uw persoonlijke wensen kunt u met ons bespreken zodat wij hier een passend arrangement voor kunnen maken. U kunt bij ons na de uitvaart terecht voor een intieme lunch of juist voor een borrel met diverse hapjes. Ook kunnen wij zorgen voor een diner of een arrangement met koud en warm buffet. Alles is mogelijk. Met mooi weer kunt u terecht op ons sfeervolle terras. Mocht het weer dit niet toelaten heeft u een aparte ruimte waar u met de genodigde na de uitvaart samen kunt zijn. Helaas is het niet mogelijk om de uitvaart met kist in de Brasserij te houden.

De Brasserij kan het volgende voor u verzorgen:

  • Aparte ruimte voor de afscheidsceremonie (zonder kist)
  • Aparte ruimte voor de condoleance
  • Tafel voor condoleance registratie
  • Culinaire invulling aan de hand van uw wensen (lunch, borrel of diner)
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid 
  • Gratis wifi en gebruik van beamer met scherm
  • Wij maken graag een offerte op maat voor u

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag vrijblijvend onze mogelijkheden en uiteraard uw wensen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brasserskade 2A, 2612 CE, Delft

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Brasserij voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brasserskade 2A, 2612 CE, Delft
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje