Terug naar overzicht

DeRuimte Breda

Klanten
beoordeling
0,0

Voor een waardig afscheid waarbij tijd geen rol speelt

DeRuimte is een voormalige kleuterschool uit 1957 omgebouwd tot een prachtige memorabele locatie. Tamara en Hans, psychologen en horecaondernemers, zorgen samen met hun gemotiveerde medewerkers dat uw verdrietige moment ook een mooi en zacht moment mag zijn. Zij weten wat een plek moet hebben om samen te kunnen zijn, te kunnen delen en u te ondersteunen bij het nemen van afscheid. Zij nemen er alle tijd voor om uw persoonlijke wensen voor een waardig afscheid in vervulling te laten gaan.

De afscheidsceremonie vindt plaats in de sfeervolle ToneelRuimte met haar hoge balkenplafond, akoestische volmaaktheid en rijkelijk buitenzicht op de binnentuin. Bij goed weer kan de plechtigheid ook buiten plaatsvinden. Op hun veilige vuurplaats kan naar wens bij aankomst of na afloop een passend vuur branden.

Wilt u een kleine intieme kamer waar iedereen persoonlijk afscheid kan nemen? Dan hebben zij de StilteRuimte voor u beschikbaar. Alle ruimtes beschikken over professionele audiovisuele apparatuur en kunnen naar wens worden aangekleed met foto's, persoonlijke herinneringen en bloem- en groendecoraties.

Voor een hapje en een drankje na de afscheidsceremonie kunt u kiezen uit verschillende arrangementen, variërend van € 18,50 tot € 45,00 per persoon. De verfijnde koekjes, gezonde hapjes, verse soepjes, luxe broodjes en frisse high tea's worden altijd huisgemaakt. De Maître de Cuisine werkt uitsluitend met dagverse en de meest biologische producten en gaat graag in op uw persoonlijke wensen.

Met een warm en intiem familiediner of buffet met door ons geselecteerde wijnen van het kleine Franse wijnhuis Château des Tourtes, kunt u en de familie deze dag op smakelijke wijze afsluiten.

Mocht u meer informatie wensen neem dan graag contact op met Tamara Huilmand.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heuvelstraat 52B, 4813 GB, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met DeRuimte Breda voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heuvelstraat 52B, 4813 GB, Breda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje