Terug naar overzicht

Eau Lounge

Klanten
beoordeling
0,0

Met een prachtig uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant, de Erasmusbrug aan de andere kant en niet te vergeten een open terras op de Maas (dat ook afgedekt kan worden) is Eau Lounge te Rotterdam de perfecte locatie om een bijzondere afscheidsceremonie te organiseren.

Uitwijken naar een andere locatie biedt de mogelijkheid om het afscheid meer te kunnen afstemmen op de wensen van de overleden dierbare. Het is een fijne gedacht om het afscheid te organiseren op een plek waar een bijzondere herinnering aan hangt, of gewoon op een plek die aansluit bij het leven van de overleden dierbare. Het prachtige uitzicht over de maas zorgt vaak voor een rustgevend gevoel.

Bij een overlijden van een dierbare spelen emoties een grote rol. Wij ontzorgen jullie hierbij volledig. Wij bieden de persoonlijke aandacht, gastvrijheid en flexibiliteit. Onze gastvrijheid en flexibiliteit zorgen voor een warme en sfeervolle locatie waar u een overleden dierbare met behulp van de gewenste invullingen kunt herdenken.

Afscheid nemen kan je maar één keer goed doen, met die gedachte zorgen wij voor een optimaal, kwalitatief persoonlijk afscheid. Uitstekende catering en muziek horen daar uiteraard ook bij en kan volledig naar wens aangevraagd worden. Wij denken graag met je mee.

Onze ruimtes bieden plaats voor een kleine groep van 20 personen, maar ook voor een grotere groep tot wel 250 personen bent u welkom bij Eau Lounge.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We werken met korte lijnen waardoor u binnen 24 uur antwoord van ons krijgt.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boompjes 750, 3011 XZ, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Eau Lounge voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boompjes 750, 3011 XZ, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje