Terug naar overzicht

Kasteel Duivenvoorde

Klanten
beoordeling
0,0

Landgoed en Kasteel Duivenvoorde is met recht een groene parel midden in de randstad te noemen. Gelegen in Voorschoten tussen Leiden en Den Haag in ligt het Kasteel met bijna 800 jaar historie achter de voordeur midden in een prachtig rustig wandelpark met unieke flora en fauna.

Zoals de familie (waarvan tot eind 2019 nazaten altijd nog woonachtig zijn geweest op het Kasteel) zelf altijd heeft gedaan kan er bij alle gedenkwaardige momenten van het leven stilgestaan worden bij Duivenvoorde. Van geboorte-boom en bruiloft tot het herdenken van een leven.

Kasteel Duivenvoorde is een stijlvolle en rustige locatie om op zowel intieme wijze of juist met meer gasten afscheid te nemen van uw dierbare. Condoleances en herdenkingsbijeenkomsten in aanvulling bij een geloofs- of andere uitvaartdienst zijn het gehele seizoen mogelijk, op aanvraag ook de uitvaartceremonie zelf.

In het Kasteel zijn verschillende ruimtes te gebruiken voor een bijeenkomst, de karakteristieke Marotzaal bied de ruimte met uitzicht over het prachtige landgoed. Bij goed weer is tevens in aanvulling (of uitsluitend) het omliggende landgoed te gebruiken.  

Sinds kort is het mogelijk om een blijvende herinnering op het landgoed te creëren om naar terug te komen in de vorm van een adoptieboom. Hiermee heeft u een bijzondere plek om te herinneren en steunt u het Landgoed in het beheer en behoud van dit prachtige stukje cultureel erfgoed. ( voor meer informatie bezoek: https://www.kasteelduivenvoorde.nl/adopteer-een-boom/)

Alle ruimtes in het Kasteel zijn ingericht met stukken uit de museale collectie wat het een unieke plek maakt om te verblijven. In aanvulling op de Marotzaal kunnen kleinere ruimtes bijgezet worden als bijvoorbeeld familiekamer.

Kasteel Duivenvoorde werkt samen met verschillende cateraars om het verblijf compleet te maken. Dit zijn www.houseoflords.nl en www.mps.nl Voor kleine catering kan ook de hulp ingeroepen worden van het op het landgoed gelegen www.hofvanduivenvoorde.nl

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laan van Duivenvoorde 4, 2252 AK , Voorschoten

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kasteel Duivenvoorde voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laan van Duivenvoorde 4, 2252 AK , Voorschoten
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje