Terug naar overzicht

Landgoed Groot Kievitsdal

Klanten
beoordeling
0,0

Icoon in het Gooi

Aan de rand van het prachtige Pijnenburg bos, op de grens van Baarn en Hilversum, vindt u Landgoed Groot Kievitsdal. Het imposante rietgedekte pand is al sinds 1923 een begrip in Gooi en omstreken. Landgoed Groot Kievitsdal beschikt over een mooie, rustige en bosrijke omgeving voor het samenzijn tijdens uw condoleance.

Faciliteiten

In het hoofdgebouw bevinden zich zeven sfeervolle zalen, welke elk hun eigen unieke karakter hebben en beschikken over faciliteiten zoals moderne geluidsapparatuur en klimaatbeheersing. Het pand is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een ruime lift. Er bevinden zich meerdere terrassen op het Landgoed, twee van deze terrassen grenzen aan zalen welke tijdens het samenzijn met uw gezelschap exclusief door u kunnen worden gebruikt.

Samenzijn

Wanneer een dierbare u is ontvallen, heeft u behoefte aan samenzijn. Binnen de grenzen van ons landgoed staat persoonlijke aandacht tot in de kleinste details hoog in het vaandel en staan wij samen met ons team voor u klaar om u te ontzorgen zodat u in alle rust kunt samenzijn met uw naasten.

Arrangementen

In onze condoleance brochure hebben wij al enkele arrangementen als suggestie voor u samengesteld welke u via deze link direct kunt bekijken. Bij ons is niets te veel gevraagd en graag bespreken wij al uw wensen om uw condoleance zo persoonlijk mogelijk in te vullen.

Vervoer & Bereikbaarheid

Landgoed Groot Kievitsdal ligt centraal in Nederland, nabij de A1 en de A27. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en het is zeer goed bereikbaar met een busverbinding voor onze entree. Landgoed Groot Kievitsdal beschikt over riante (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein en beschikt tevens over een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Wij staan voor u klaar

Graag maken wij een afspraak met u om in alle rust uw persoonlijke wensen te bespreken voor een passend arrangement. Landgoed Groot Kievitsdal is 7 dagen per week bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB , Baarn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Landgoed Groot Kievitsdal voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB , Baarn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje