Terug naar overzicht

MAF EventLocation

Klanten
beoordeling
0,0

Op het oudste station van Nederland, station Haarlem, bevinden zich verschillende wachtkamers. In deze monumentale zalen tussen perron 3 en 4, die dateren uit 1906, zit MAF. De monumentale Wachtkamer 2e Klasse, Directiekamers & Wisselkamer zijn af te huren voor allerlei doeleinden, waaronder de condoleance.

Wachtkamer 2e klasse

De basiszaal van MAF EventLocation is de voormalige 2e klasse wachtkamer uit 1906, met prachtige parketvloer, hoge plafonds en gedecoreerde wanden, een zaal die tussen de hectiek van komende en vertrekkende treinen rust en geschiedenis uitstraalt.

Deze zaal met haar monumentale bar leent zich voor diverse doeleinden zoals een productpresentatie, afscheidsborrel, kerstdiner, dansfeest, huwelijk of feestelijke lunch. Voor groepen van circa 40 tot 250 afhankelijk van de opstelling. En dat kan elke dag van de week; elke dag van het jaar! Je kunt om 7.00 's ochtends starten en tot 01.00 's nachts doorgaan.

Wij denken niet in termen als Arrangement A of B, maar gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om aan jouw ideaalbeeld te voldoen. Improviseren kunnen we als de beste, dus meestal komen we er samen wel uit.

Directiekamer 1 & 2

In de nok van het station, boven spoor 3 en 6, zitten de directiekamers gevestigd. De kamers, met een uniek uitzicht, lenen zich perfect voor kleine groepen van circa 8 tot 15 afhankelijk van de opstelling.

Wisselkamer

Je eigen plek in het hoogste punt van het station Haarlem. De Wisselkamer met eigen gezellige break-out room straalt rust en ruimte uit. De kamer is geschikt voor groepen van circa 20 tot 60 afhankelijk van de opstelling.

De Directiekamers en Wisselkamer zijn ook ideaal te boeken als subzaal.

‘T ‘Gekken’huis

Wij zijn druk bezig met het renoveren van van ‘T Gekkenhuis, het gebouw aan het eind van spoor 3 en 6. Spoedig meer over deze zaal!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Station Haarlem – Perron 3A , Haarlem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met MAF EventLocation voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Station Haarlem – Perron 3A , Haarlem
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje