Terug naar overzicht

Orangerie

Klanten
beoordeling
0,0

Een bijzondere locatie voor een waardig afscheid

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een afscheidsbijeenkomst? De St.-Josephkerk, tegenwoordig genaamd de Orangerie in Den Bosch, dateert uit 1859. De kerk is meer dan een eeuw bewoond door de patersorde van de Redemptoristen. Deze historische kerk in neogotische stijl heeft een rijk verleden, maar is inmiddels voorzien van alle moderne faciliteiten. 

De Orangerie is een bijzondere en zeer geschikte locatie voor een afscheidsdienst. Of het nu gaat om een informele afsluiting van een uitvaart, een condoleance of een volledige afscheidsdienst met speeches, rituelen en muziek, de Orangerie denkt graag met de nabestaanden mee. De prachtige muurschilderingen en bijzondere glas-in-loodramen accentueren het rijke verleden van deze historische kerk. De Orangerie biedt volledige exclusiviteit op locatie en er is ruimte voor gezelschappen tot wel 650 personen.    

Over praktische zaken hoeft u zich bij de Orangerie geen zorgen te maken. Met Hutten als huiscateraar wordt alles geheel naar wens en tot in de puntjes geregeld. Het gastvrije en professionele team van deze locatie zal er altijd voor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. De Orangerie ligt midden in het centrum van de bourgondische hoofdstad van Brabant en is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A59 of A2. Daarnaast kun je 24 uur per dag parkeren in Parkeergarage St.-Josephstraat op slechts 50 meter afstand van de Orangerie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

St. Josephstraat 15, 5211 NH, 's-Hertogenbosch

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Orangerie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

St. Josephstraat 15, 5211 NH, 's-Hertogenbosch
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje