Terug naar overzicht

PK Bar & Kitchen Bilthoven

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen van een dierbare kan op veel verschillende manieren, een klein diner of intieme borrel tot groots het leven vieren. PK Bilthoven staat jullie graag bij om een afscheid te organiseren wat perfect past bij de persoon die hij of zij was. In het oude postkantoor van Bilthoven bevindt zich onze locatie, PK Bar & Kitchen. Gelegen in de omgeving van Utrecht op slechts 1 minuut lopen van het station Bilthoven.

Op steenworp afstand bevindt zich Den en Rust. Dit is een mooi crematorium, maar zoek je een informelere sfeer om na te praten? Dan is PK Bar & Kitchen een aangename plek om naar uit te wijken. Onze locatie bestaat uit een restaurantgedeelte, goed voor een informeel hapje of drankje. Aangrenzend onze kas, een ruimte die met gesloten deuren privé in te zetten is voor grotere gezelschappen tot 80 personen. Het is hier ontspannen samenzijn, met een lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Bij stralend weer hebben wij plek op ons terras aan beide zijdes van het pand.

Waarom wij zo’n bijzondere locatie zijn? Onder andere door het gebruik van pure en verse ingrediënten. Bij ons vind je geen ingewikkelde recepturen maar wat we doen, doen we goed! Zo kun je bij ons genieten van het sappige rundvlees en we grillen de lekkerste burgers, entrecotes en verse vis op de Big Green Egg: de trots van de keuken. Hierdoor blijft de echte, pure smaak behouden met als finishing touch het rokerige grillstreepje.

Een intiem of juist groots samenzijn? Hapjes of uitgebreid dineren? Wat de wensen ook zijn, wij verzorgen en ontzorgen hierin graag.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Julianalaan 10, 3722 GP , Bilthoven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met PK Bar & Kitchen Bilthoven voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Julianalaan 10, 3722 GP , Bilthoven
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje