Terug naar overzicht

Robbers & van den Hoogen

Klanten
beoordeling
0,0

Verbondenheid geeft kracht en troost in momenten van verdriet

Robbers & van den Hoogen is met haar historie sinds 1842 één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Authentieke stijl en traditie worden gecombineerd met een moderne bedrijfsvoering, waarbij belangrijke waarden behouden blijven. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door veelzijdigheid, kennis en kwaliteit en mag zich sinds 1992 met trots Hofleverancier noemen. De belangrijkste kernwaarde van het bedrijf is persoonlijke aandacht, een sleutelelement voor duurzame relaties. Interesse, respect, vertrouwen en waardering zijn van groot belang bij het onderhouden van deze aandacht. 

De bijzondere locatie aan de Velperweg is bij uitstek geschikt voor het afscheid nemen van een dierbare. Authentieke stijl, traditie en met name de persoonlijke aandacht maken dit bij uitstek DE locatie om op een bijzondere manier invulling te geven aan een afscheid. 

Onze verschillende zalen/ruimtes hebben elk hun eigen sfeer en identiteit. Een uitvaart is een zaak van persoonlijke aandacht. Daarom is elke uitvaart maatwerk en wordt ook als zodanig behandeld.

Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie van Robbers & van den Hoogen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Velperweg 23, 6824 BC, Arnhem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Robbers & van den Hoogen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Velperweg 23, 6824 BC, Arnhem
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje