Terug naar overzicht

Strandzuid

Klanten
beoordeling
0,0

Welkom bij Strandzuid! Op een verrassende plek achter de RAI Amsterdam, aan het water, vind je een oase van rust, gezelligheid en een zomers strand met uitzicht op het mooie Beatrixpark. Het pand met Balinese uitstraling biedt onderdak aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé zomerse eventlocatie en jouw city-escape in Amsterdam!

Strandzuid ligt tussen de centraal gelegen RAI Amsterdam en het Beatrixpark. Wij zijn goed te bereiken met de auto via de A10, het openbaar vervoer met de nieuwe Noord/Zuidlijn en zelfs met de boot via de Amsterdamse grachten. Er is voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten in de parkeergarages van de Rai.

Door de afgelopen seizoenen honderden events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sub locaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een prachtig event.

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep.

De tweede overdekte locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte met een eigen bar en terras. Binnen zijn er speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

In de winter wordt Strandzuid omgetoverd tot een prachtig Winterwonderland, genaamd Zuidpool. Dus heeft u interesse in een winters event? We zijn van alle markten thuis. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Europaplein 22, 1078 GZ, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Strandzuid voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Europaplein 22, 1078 GZ, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje