Terug naar overzicht

’t Boshuys

Klanten
beoordeling
0,0

Respectvol afscheid nemen

Midden in de natuurlijke omgeving van de Sonse Heide ligt ’t Boshuys. Omringd door een prachtig bosgebied waar je mooi kunt wandelen, volledig tot rust kunt komen en kan genieten van de bosrijke omgeving. Een rustig gelegen, unieke en sfeervolle locatie waar onder andere afscheidsceremonies, uitvaartdiensten en condoleances gehouden kunnen worden.

De uitvaartdienst voor je dierbare dient respectvol te verlopen. Wij willen graag zoveel mogelijk de zorgen uit handen nemen en er aan bijdragen dat de overledene een waardig en stijlvol afscheid krijgt. Naast een waardig afscheid nemen wij ook graag de zorgen uit handen bij het organiseren van een condoleance. Wij kunnen op allerlei manieren zorgen voor eten en drinken voor en na de condoleance of uitvaartdienst. Denk aan ontvangst met koffie, heerlijke belegde broodjes, zoete en hartige hapjes in de vorm van een mooie aangeklede borrel of een afsluitend diner.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons, wij zorgen ervoor dat alles uit handen wordt genomen. Kijk op onze website, mail ons of bel ons voor meer informatie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sonseweg 39 , 5681 BH, Best

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met ’t Boshuys voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sonseweg 39 , 5681 BH, Best
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje