Terug naar overzicht

Boompjes Rotterdam

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen aan de prachtige Maas in Rotterdam

Boompjes Rotterdam heeft een panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam met onder andere de Willemsburg, de Hef en de Erasmusbrug. Het pand nodigt dankzij haar unieke locatie en uitstraling uit voor een bijzondere afscheidsceremonie, en zal bij uw gasten een memorabele indruk achterlaten.

Wij weten dat goed afscheid nemen erg belangrijk is en daarom zullen wij te allen tijde een luisterend oor zijn voor u. Bij het verlies van een dierbare komen veel emoties kijken, het is daarom een fijne gedachte om het afscheid te organiseren op een plek die u bijna ontzorgd van alles wat erbij komt kijken.

Tijdens de afscheidsceremonie zullen wij rekening houden met alle wensen en creëren we voor u een persoonlijke invulling op maat. Onze locatie heeft een split level, waardoor de ruimte flexibel ingedeeld kan worden en voor uiteenlopende momenten tijdens de afscheidsceremonie geschikt is. Daarnaast is onze locatie flexibel qua catering en decoratie.

Wij bieden ruimte voor groepen van 10 personen tot en met 250 personen. De locatie is ook uitgerust met state of the art audio en visuele apparatuur ter ondersteuning van de ceremonie. Door de locatie van een Parkeergarage op nog geen 75 meter afstand is parkeren voor uw gasten geen probleem.

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boompjes 701, 3011 XZ, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Boompjes Rotterdam voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boompjes 701, 3011 XZ, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje