Terug naar overzicht

Crematorium Alphen aan den Rijn

Klanten
beoordeling
0,0

PC Uitvaart

Sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. U kunt bij ons vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid.
Onze Afscheidsadviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en denken met u mee over de invulling en financiering van uw afscheid.

Uitvaarten voor iedere achtergrond, religie en cultuur

PC Uitvaart is specialist op het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

Crematorium Alphen aan den Rijn 

Crematorium Alphen aan den Rijn biedt u alle dienstverlening rondom het afscheid op één locatie. Onze locatie heeft ruimtes voor iedere soort plechtigheid. Van een intieme bijeenkomst tot een grootse uitvaart met veel belangstellenden. Onze medewerkers staan voor u klaar om het afscheid naar uw wensen te verzorgen.

Het crematorium bevindt zich bij de Oosterbegraafplaats. U bent op iedere dag welkom, zowel overdag als in de avond. Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Verlengde Aarkade 22, 2406 LB, Alphen aan den Rijn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Crematorium Alphen aan den Rijn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Verlengde Aarkade 22, 2406 LB, Alphen aan den Rijn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje