Terug naar overzicht

Crematorium Haarlemmermeer

Klanten
beoordeling
0,0

PC Uitvaart

Sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. U kunt bij ons vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid.

Onze Afscheidsadviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en denken met u mee over de invulling en financiering van uw afscheid.

Uitvaarten voor iedere achtergrond, religie en cultuur

PC Uitvaart is specialist op het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

Midden in het weidse landschap van de Haarlemmermeer ligt het moderne Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Hier hebben wij alles onder één dak om een afscheid naar uw wens te verzorgen.

Een afscheid in kleine kring of juist met vele bezoekers? In de diverse sfeervolle ruimtes zijn alle begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken mogelijk. Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdweg 1100, 2153 LN, Nieuw-Vennep

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Crematorium Haarlemmermeer voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdweg 1100, 2153 LN, Nieuw-Vennep
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje