Terug naar overzicht

Crematorium Hoorn

Klanten
beoordeling
0,0

PC Uitvaart

Sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. U kunt bij ons vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid.Onze Afscheidsadviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en denken met u mee over de invulling en financiering van uw afscheid.

Uitvaarten voor iedere achtergrond, religie en cultuur

PC Uitvaart is specialist op het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

Crematorium Hoorn

Een intiem afscheid of een grootse plechtigheid met veel bezoekers in onze grote aula? Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn biedt u een afscheid naar wens.

Gelegen aan de algemene begraafplaats op de Berkhouterweg bieden wij alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Zowel overdag als in de avond bent u welkom in onze sfeervolle ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Met de familiesuites is het mogelijk om 24 uur per dag een bezoek aan de overledene te brengen. Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Berkhouterweg 26, 1624 NT, Hoorn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Crematorium Hoorn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Berkhouterweg 26, 1624 NT, Hoorn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje