0
Terug naar overzicht

Cultuur- en Congrescentrum Antropia

Klanten
beoordeling
0,0

Gelegen in het midden van het land, in de natuurlijke omgeving van Landgoed de Reehorst. Een rustig gelegen, unieke locatie waar onder andere afscheidsceremonies, uitvaartdiensten en condoleances gehouden kunnen worden. Bij binnenkomst ervaart u direct warme en oprechte gastvrijheid. Omringd door een prachtig bosgebied waar u mooi kunt wandelen.

Het verliezen van een dierbare is altijd een zeer moeilijk moment. U wilt de overledene eer aan doen. Een warm afscheid dat de eigenheid van uw dierbare viert. Een afscheid waar u zonder spijt op terugkijkt. In een omgeving, waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie lekkere hapjes. Was de overledene een natuurmens, of iemand die belang hechte aan een holistische denkwijze, met zorg voor de aarde en gezond eten? Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, en u zich nergens meer zorgen over hoeft maken.

We kunnen het afscheid volledig ontzorgen; van een eenvoudige broodjeslunch tot luxe hapjes of een (informeel) diner of buffet. Alle producten die we gebruiken zijn tevens 100% biologisch, van lokale leveranciers en individueel en corona-proof verpakt. Zeker nu de 1,5 meter een gegeven is, is de ruimte op de meeste locaties beperkt voor grotere groepen.

Antropia beschikt over een grote zaal waar ca. 80 genodigden corona-proof kunnen plaatsnemen. Een goede professionele geluidsinstallatie en een groot scherm op het grote podium zorgen voor de benodigde audio en beeld. Een livestream behoort ook
tot de mogelijkheden. Zo kunt u op een waardige manier afscheid kunt nemen. Antropia ligt op Landgoed de Reehorst in Driebergen Rijssenburg, vlak naast het station Driebergen Zeist en vlak bij de afslag aan de A12.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 8, 3972 LA, Driebergen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Cultuur- en Congrescentrum Antropia voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 8, 3972 LA, Driebergen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje