Terug naar overzicht

Dudok In Het Park

Klanten
beoordeling
0,0

Mooie herinneringen ophalen op een verborgen plekje midden in de stad

Dudok In Het Park is onderdeel van Dudok Groep en bevindt zich in Het Park van Rotterdam, aan de voet van de Euromast. Dudok In het Park is gevestigd in het rijksmonument ‘Het Heerenhuys’, gebouwd in 1750. Deze locatie beschikt over drie ruimtes; de Salon, de Parkzaal en de Zocherszaal.

Dudok In Het Park is gelegen nabij het centrum van Rotterdam/de Maasstad, als een verborgen parel in een oase van het rustige park en is bovendien geschikt voor maximaal 200 gasten. Onze locatie is in zijn geheel óf gedeeltelijk te reserveren voor de condoleance en de afscheidsceremonie. De culinaire invulling van uw samenzijn, wordt naar wens samengesteld. Hierbij kunt u denken aan een afscheidsreceptie of -diner met passende hapjes en gerechten. Uiteraard kan een uitgebreide lunch of een smakelijk Dudok taartenbuffet ook onderdeel zijn van uw programma. Naar wens kan het samenzijn een formele of juist informele sfeer ademen.

Naast een passende locatie, zorgt ons team met jarenlange ervaring samen met de uitvaartondernemer voor een zorgeloos samenzijn. Hier is het tevens mogelijk om de kist in één van de zalen te plaatsen. In de directe omgeving van Dudok In Het Park zijn vele parkeermogelijkheden.

Onze locatie, gelegen in een prachtig Park dat meekleurt met de seizoenen van het jaar, geeft een open sfeer aan uw samenzijn en ruimte voor het ophalen van mooie herinneringen met uw dierbaren en een invulling die aansluit bij afscheid nemen op een persoonlijke manier.

De mix van historie en een oase van rust, geeft u en uw dierbaren troost en ruimte voor steun.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Dudok In Het Park voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje