Terug naar overzicht

Hotel & Chateau Marquette

Klanten
beoordeling
0,0

Een uitvaart is een belangrijke en bijzondere gebeurtenis die wij geheel op de wensen van de familie zullen laten aansluiten. U bepaalt daarbij zelf wie uw (geestelijk) voorganger of uitvaartbegeleider is.

Chateau Marquette

Chateau Marquette ligt op een bosrijk landgoed tussen Heemskerk en de duinen. Omgeven door een slotgracht met zwanen kijkt het kasteel uit over weilanden met schapen en ganzen. Oude bomen flankeren de oprijlaan, die de weg wijst naar dit monument. Met zijn poort en toren, rijst het kasteel statig op uit het landschap.

Bij binnenkomst is de eeuwenlange geschiedenis direct zichtbaar, als lagen verwerkt in het gebouw. Muren, decoraties en meubels vertellen het verhaal van talloze generaties.

Sfeervolle zalen

De sfeervolle zalen van Chateau Marquette zijn stuk voor stuk in te richten als stemmige plaats om op uw eigen manier afscheid te nemen van uw dierbare(n) of om deze te gedenken. De uitvaartdienst kan bij ons plaatsvinden met of zonder aanwezigheid van de overledene(n). Tevens kunt u na afloop van de begrafenis of crematie terugkeren naar Chateau Marquette voor een intiem samenzijn.

Een passende setting

Tijdens de voorbereidingen is er persoonlijk contact met één van onze medewerkers van de afdeling reserveringen. Samen met u gaan zij op zoek naar een passende setting, meest geschikte ruimte én wordt de culinaire invulling besproken. Al onze medewerkers zorgen dat alles naar de wensen van nabestaanden en uitvaartbegeleider verloopt.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marquettelaan 43, 1968 JT, Heemskerk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Hotel & Chateau Marquette voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marquettelaan 43, 1968 JT, Heemskerk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje