Terug naar overzicht

Ingenhousz

Klanten
beoordeling
0,0

Ingenhousz is méér dan een restaurant, méér dan een hotel, of een evenementenlocatie. Ingenhousz is een bijzondere locatie, historisch en architectonisch beschouwd. Je ziet een indrukwekkend oud schoolgebouw wat de sfeer ademt van vroeger, maar je voelt direct dat de invulling anders is. Oude en nieuwe elementen gecombineerd met onze manier van werken zorgen voor een sublieme mix. Ingenhousz doet de dingen op een andere manier: The New School Way.

Daardoor is afscheid nemen van een dierbare bij Ingenhousz in Breda net even anders dan je gewend bent. Hét afscheid van het leven is een herinnering voor het leven.

Ingenhousz Breda beschikt over een indrukwekkende kapel tot circa 200 personen. Hier zorgen wij voor een waardig afscheid van jouw dierbare. De authentieke maar sfeervolle kapel van Ingenhousz is onlangs in oude glorie hersteld. Een prachtige rustgevende setting voor een afscheidsdienst of een uitvaart. Door de moderne technieken worden herinneringen weer bijna tastbaar. De mooie verlichting en de prachtige muziek maken een mooi en waardig afscheid compleet.

In het restaurant is het mogelijk om na het afscheid onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen met elkaar te delen. In het restaurant heerst een ontspannen sfeer voor een lach en een traan. Onze menukaart staat in het teken van de nieuwe Franse keuken, deze keuken is rijk aan inspiratie uit de hele wereld. Onze keukenbrigade is ook in staat om culinair te voldoen aan jullie wensen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Ingenhousz voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje