Terug naar overzicht

Ingenhousz

Klanten
beoordeling
0,0

Een afscheid op een bijzondere, authentieke locatie in hartje Breda. Ingenhousz Breda beschikt over een indrukwekkende kapel waar we tot 300 personen kunnen ontvangen. Hier zorgen wij voor een waardig afscheid van jouw dierbare. We begrijpen dat er tijd nodig is voor het afscheid nemen van jullie dierbare. Ingenhousz regelt een afscheid in een relaxte sfeer waarbij er ruim de tijd wordt genomen voor een afscheid. Afscheid nemen doen we hier op een andere manier; the new school way.

De sfeervolle kapel van Ingenhousz is onlangs in oude glorie hersteld. Een prachtige rustgevende setting voor een afscheidsdienst of een uitvaart. Met een groot of klein gezelschap kunnen jullie afscheid nemen van de overledene. We zorgen ervoor dat de kapel voor jullie intiem is ingericht en aangekleed.

Wij willen graag van jullie afscheid een speciale herinnering maken. In het restaurant is het mogelijk om na het afscheid onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen met elkaar te delen. In het restaurant heerst een ontspannen sfeer voor een lach en een traan. 

Onze menukaart staat in het teken van de Nieuwe Franse keuken, deze keuken is rijk aan inspiratie uit de hele wereld. Onze keukenbrigade is ook in staat om culinair te voldoen aan jullie wensen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Ingenhousz voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje