Terug naar overzicht

Kasteel Dussen

Klanten
beoordeling
0,0

Het verliezen van een dierbare is altijd zeer moeilijk moment. De herinneringen die u aan deze persoon heeft is dan het belangrijkste wat er is. Graag ronden wij uw herinneringen op een mooie en speciale manier af op een unieke locatie in Dussen.

Kasteel Dussen is een klein maar fijn 13-eeuwse kasteel in Noord – Brabant. Buiten de ruimtes voor de uitvaart en condoleance bieden wij u ook een kleinere ruimte om alleen met een select groepje te zijn voor bepaalde gebeurtenissen. Verder is er bij ons ook de mogelijkheid om de condoleance in de openlucht te houden, op de binnenplaats van het kasteel. De aangeraden maximale capaciteit van de kasteelkelder is 150 personen.

Het kasteel biedt duizend-en-een mogelijkheden qua invulling van de condoleance. Onze culinaire achtergrond komt vanuit vele hoeken, wat ervoor zorgt dat wij bereid zijn om datgene te maken wat u wenst. Graag horen wij uw wensen, om zo samen een mooi en persoonlijk mogelijk afscheid te maken voor uw dierbaren. Een afscheid waar alle gasten, uw dierbaren aan herkende en aan zullen herinneren.

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, en u nergens meer zorgen om hoeft maken. Dit moet een moment worden wat niet zomaar vergeten is.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Binnen 1, 4271 BV, Dussen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kasteel Dussen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Binnen 1, 4271 BV, Dussen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje