Terug naar overzicht

Kasteel Groot Buggenum

Klanten
beoordeling
0,0

Te midden van de adembenemende natuur van Midden Limburg, ligt vlak naast de A2, het schitterende Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Een unieke plek om in een oase van rust écht samen te zijn!

Kasteel Groot Buggenum is al sinds de 14e eeuw in het bezit geweest van diverse adellijke families. In 1971 is het vanuit een ruïne opgebouwd door Prof. Dr. Helmut Hentrich die het sindsdien haar huidige warme en sfeervolle allure heeft gegeven door niet alleen oude bouwmaterialen te gebruiken, maar ook een waardevolle wereldse kunstcollectie in het Kasteel onder te brengen. In 1997 heeft hij het Kasteel en de prachtige tuinen geschonken aan Provincie Limburg die het Kasteel met haar Limburgse gastvrijheid als cultureel erfgoed omarmt.

Er zijn maar weinig momenten in het leven die zo bijzonder zijn als het afscheid van een dierbare. Stilstaan bij een bijzonder iemand, een uniek leven. Aandacht schenken aan wat geweest is en wat iemand betekend heeft, verdriet maar ook fijne momenten met elkaar delen.
Kasteel Groot Buggenum biedt natuur, sfeer en authenciteit. Het is omgeven door een park met steeds verschillende tuinkamers, ontworpen door de fameuze tuinarchitect Roland Weber. Bij de ingang van de Kasteelpoort hoort men het klateren van fonteinen en waterspuwers en dat roept een rustige atmosfeer op te midden van een groene oase.

Het Kasteel en de aangrenzende Kruidentuin bieden ruimte om in alle rust en in een persoonlijke sfeer afscheid te nemen. Indien het weer het toelaat is het zelfs mogelijk om in de besloten Binnentuin op gepaste wijze een laatste groet te brengen.
Na het afscheid kunt u bij het Kasteel terecht voor een lunch, borrel of diner. Het Kasteel en de Tuinen staan u exclusief ter beschikking.
Kasteel Groot Buggenum ligt vlakbij het Crematorium Midden-Limburg.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Loorderstraat 3, 6096 NE, Grathem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kasteel Groot Buggenum voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Loorderstraat 3, 6096 NE, Grathem
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje