Terug naar overzicht

Het Scheepvaartmuseum

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen in het Scheepvaartmuseum

Eén van uw dierbaren kwijtraken zal één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Het Scheepvaartmuseum is een fijne, unieke locatie aan het water in het centrum van Amsterdam. Graag zorgen wij voor een sfeervol lichtpuntje in deze donkere tijd.

Het afscheid moet goed en netjes geregeld worden, daarbij staan uw persoonlijke wensen voorop. Samen met u gaan we op zoek naar de passende setting, de beste ruimte en de invulling betreft het culinaire gedeelte. Tijdens de voorbereidingen heeft u, of uw uitvaartondernemer, persoonlijk contact met een van onze accountmanagers.

Grote en kleine gezelschappen

Het Scheepvaartmuseum heeft prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam. Het monumentale pand uit 1656 heeft alles in huis om uw uitvaart of evenement te organiseren. De markante venue die in de 17e eeuw werd gebouwd als pakhuis voor de Admiraliteit van Amsterdam, is nu, 350 jaar later een zeer gewilde locatie voor grote en kleine gezelschapen. De locatie beschikt over stijlvolle zalen, welke geschikt zijn voor condoleances en afscheidsceremonies van 2 tot 1000 personen. Wenst u bijvoorbeeld alleen de afscheidsceremonie bij ons en de condoleance ergens anders, dan is dat ook geen probleem.

Buitendek

Het dek biedt de mogelijkheid om de condoleance buiten plaats te laten vinden, mits het weer het toelaat. Het Scheepvaartmuseum is het gehele jaar beschikbaar voor u.

Wat Het Scheepvaartmuseum biedt:

  • Stijlvolle ruimtes
  • Ruimte voor afscheidsceremonie
  • Tafel voor condoleance registratie
  • Aparte zaal voor familie
  • Mogelijk om te arriveren/vertrekken per boot
  • Dranken naar keuze
  • Culinaire invulling aan de hand van uw wensen
  • Mogelijkheden voor lunch, borrel en diner

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kattenburgerplein 1, 1018 KK, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Het Scheepvaartmuseum voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kattenburgerplein 1, 1018 KK, Amsterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje