0
Terug naar overzicht

Plofhuis

Klanten
beoordeling
0,0

Welkom bij het sfeervolle en groene Plofhuis in Weesp. Centraal gelegen tussen Amsterdam en 't Gooi vind je bij Fort Uitermeer deze voormalige munitie opslagplaats. 

Tegenwoordig gebruiken we dit historische gebouw onder meer als uitvaartlocatie voor een intiem afscheid, een mooie uitvaartplechtigheid of een memorabele condoleance.

De huiselijke sfeer van het Plofhuis draagt hierin graag bij met ons motto ‘Plof hier maar neer’. Deel bijzondere herinneringen met elkaar in een informele sfeer. Daarnaast bevind je je hier in een prachtige natuurrijke omgeving die vooral rust en sereniteit uitstraalt. Hoor de vogels hier het hele jaar door zingen!

Ook belangrijk, het gehele Plofhuis plus het bijbehorende terras is tot jullie beschikking. Dit betekent dat jullie kunnen rekenen op volledige privacy.

Je kunt bij ons terecht met gezelschappen tot maximaal 80 gasten, afhankelijk van het programma.
Wij kunnen bij het afscheid lichte catering verzorgen zoals koffie, thee, zoete huisgemaakte lekkernijen, een lunch of een borrel. Wij bespreken graag jullie ideeën en passen onze catering naar wens aan waar mogelijk.

Het Plofhuis is altijd inclusief een gastheer/-vrouw, een beamer met XL scherm, een geluidsset en Wifi.
Bij Fort Uitermeer zijn ca. 70 gratis parkeerplaatsen.

Het hele jaar door zijn jullie van harte welkom bij het Plofhuis.

Bij het Plofhuis is er geen poespas, men moet zich er vooral thuis voelen. Daarom maken wij graag een afspraak met de uitvaartbegeleider of de familie om zo jullie wensen te bespreken en vooral te kijken of deze locatie past bij jullie afscheid.

Plof hier maar lekker neer en laat je volledig ontzorgen door onze PLOF crew.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Uitermeer 3, 1381 HP, Weesp

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Plofhuis voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Uitermeer 3, 1381 HP, Weesp
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje