Terug naar overzicht

Restaurant de Merwelanden

Klanten
beoordeling
0,0

Wij zeggen altijd, bij ons is bijna alle mogelijk!

Door de ruime groene omgeving en ons centraal gelegen lokatie aan / boven het water met meerdere grote terrassen, is dit hét unieke plekje van Dordrecht en omstreken.
Naast ons restaurant is een (gratis toegankelijk) grote speeltuin aanwezig, met verschillende speeltoestellen en een kabelbaan.  Voor een afscheid waarbij je de kinderen wenst mee te nemen, kunnen de kinderen zich ook vermaken.

Via het restaurant en de terrassen heeft u een direct uitzicht op een grote zwemplas met mooi aangelegde zandstranden. Hier straalt ook rust vanuit en geeft ook een ieder de gelegenheid om van de natuur te genieten.

Onze locatie leent zich uitstekend voor een persoonlijk afscheid, we zijn flexibel in de inrichting van de ruimte en kunnen ook genoeg gasten ontvangen. Geheel naar wens kunnen we onder begeleiding van onze kok u voorzien van kwalitatief eten en heerlijke drankjes.

Wij doen alles om een warm afscheid te waarborgen. Restaurant de Merwelanden biedt diverse arrangementen, die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van uw eigen wensen.

Neem graag contact met ons op!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Bekramming 13, 3313 LM, Dordrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Restaurant de Merwelanden voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Bekramming 13, 3313 LM, Dordrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje