Terug naar overzicht

Restaurant Op Sypesteyn

Klanten
beoordeling
0,0

Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht is het jongste kasteel van Nederland en ligt in een prachtig landgoed van 6 hectare. Het kasteel, de bijgebouwen en de tuin zijn geschikt voor een condoleance tot 150 personen. De historische tuin en landgoed bieden de mogelijkheid om rustig met elkaar van de natuur te genieten en een wandeling te maken. Tegenover het Kasteel staat de Sijpekerk, waar eventueel de afscheidsceremonie kan plaatsvinden.

Voor of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te komen met familie en vrienden. Restaurant Op Sypesteyn biedt u de mogelijkheid dit in een rustige en sfeervolle omgeving te doen. Wij zullen u gastvrij ontvangen met bijvoorbeeld koffie en thee en een lunch, of we verzorgen een borrel met huisgemaakte hapjes. Een diner voor de nabestaanden is uiteraard ook mogelijk.

Onze locatie is op bepaalde dagen ook beschikbaar voor de afscheidsceremonie. Er is rond het kasteel en achter de kerk parkeergelegenheid voor ongeveer 50 auto’s. Wij staan graag voor u klaar op een moeilijke dag als deze.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Restaurant Op Sypesteyn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje